De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

09 april 2015

VACATURE: Medewerker AMV WAGENINGEN (jonge asielzoekers)

Medewerker AMV

WAGENINGEN

Als medewerker AMV opvang ben je verantwoordelijk voor de opvang en het begeleiden van alleenstaande minderjarige vreemdelingen tussen de 13 en 18 jaar. Deze jongeren zullen zoveel mogelijk zelfstandig leven; zelf hun eten verzorgen, verantwoordelijk voor inkopen en schoonmaak.
 • Dagelijkse begeleiding van amv's
 • Veilige opvang
 • Interveniëren bij problemen, optredende spanningen en crisissituaties en dit registreren
 • Omgaan grensoverschrijdend gedrag
 • Waarborgen rechten
 • Scholingsaanbod
 • Aansluiten & ondersteunen ontwikkeling
 • Motiveren om opleiding te volgen
 • Begeleiding
 • Bijhouden van een persoonlijk dossier
 • Opstellen verblijfsplan
 • Competentielijst
 • Signaleringslijst
 • Contact onderhouden met ketenpartners, voogdij instellingen en relevante onderwijsinstellingen
 • Informeren en adviseren over de uitvoeringsregelingen
 • Gesprekken voeren over terugkeer, doorverwijzen, controleren en afstemmen met ketenpartners
 • Creëren van een evenwichtige leefomgeving
AanbodHet betreft een tijdelijke functie voor 32 uur per week met wisselende diensten. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet.

Vaardigheden

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over minimaal één van de volgende afgeronde opleiding: HBO richting SPH/ MWD of vergelijkbaar aangevuld met minimaal 5 jaar werkervaring met minderjarigen. Daarnaast ben je per direct beschikbaar, beschik je over eigen vervoer en ben je bereid dag-, middag-, nacht- en weekenddiensten te werken. Als persoon ben je communicatief sterk, beschik je over overtuigingskracht en sta je stevig in jouw schoenen.
Scholing: HBO

Over de werkgever

Deze organisatie is een opvangorganisatie in de vreemdelingenketen die zorgt voor opvang, begeleiding en uitstroom van asielzoekers. Dit doen zij met veilige huisvesting, verstrekking van middelen van bestaan en met gerichte programma's.
Uren per week: 32 uren
Contract: Tijdelijk dienstverband

 Vindplaats: http://www.uitzendbureau.nl/vacature/5884741-medewerker-amv

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator