De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 april 2015

Gezondheidscentrum asielzoekers vacatures


Adviseur / redacteur interne communicatie

voor 24 tot 32 uur per week
Iets voor jou?
Gezondheidscentrum Asielzoekers (GC A) levert huisartsenzorg aan asielzoekers in Nederland. Om de kwaliteit van zorg aan asielzoekers te borgen, leggen we werkprocessen en afspraken neer in ons huidige Kwaliteitshandboek. Het Kwaliteitshandboek is de basis voor hoe we de zorg bieden en op welke manier we hier ondersteuning aan geven (ICT, personeel, financiën). Dit Kwaliteitshandboek gaan we vernieuwen! In vorm en inhoud zoeken we naar een opzet die het beste past bij onze medewerkers (huisartsen, praktijkverpleegkundigen, praktijkassistenten en consulenten GGZ) en onze transitie naar zelforganiserende teams. Dit nieuwe Digitale Informatieplatform dient snel, makkelijk en prettig toegankelijk te zijn.
Wat ga je doen?
Als communicatieadviseur en redacteur van het Digitaal Informatieplatform geef je vorm en inhoud aan ons nieuwe platform. Je stelt pagina’s samen en redigeert de teksten van kwaliteitsdocumenten die door adviseurs in de organisatie zijn opgesteld. Vanuit een zorgverlenersvriendelijke opzet en taal adviseer je over de inrichting en schrijfwijze van het Informatieplatform. Je bent in staat systematisch en analytisch te kijken (denkkracht) en deze kennis in te zetten bij het inrichten van de pagina’s en schrijven van teksten (doekracht). Je bent een adviseur en uitvoerder in één.
Wat breng je mee?
Je hebt aantoonbaar zelfstandige werkervaring met het uitvoeren van (deel)projecten. Je schrijfstijl is buitengewoon helder en toegespitst op de doelgroep en je kunt dit aantonen. Je begrijpt analytische taal en ‘de taal van de zorg’ en weet dit feilloos om te zetten in toegankelijke tekst en beeld voor het werkveld zonder wet- en regelgeving en andere kaders uit het oog te verliezen. Je kijkt met een organisatiebrede blik en bent flexibel, creatief, initiatiefrijk en stressbestendig. Je hebt ervaring om in een samenspel met anderen een opdracht tot een succes te brengen.
Verder heb je:
-      Minimaal een gerichte HBO opleiding afgerond, bij voorkeur richting Communicatie;-      minimaal 2 jaar werkervaring als tekstschrijver in de zorg;-      aantoonbare kennis met CMS (contentmanagementsysteem);-      een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
Wat krijg je terug?
GC A biedt je een dynamische en uitdagende werkomgeving en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder ontwikkelingsmogelijkheden. De functie valt in functiegroep 10 (CAO Gezondheidscentra, max.  € 3.749,72 bij een 36-urige werkweek). Ons aanbod is een tijdelijk dienstverband van 10 maanden in een min-max constructie van 24 tot 32 uur per week. Standplaats is Wageningen. Kandidaten die bij organisaties hebben gewerkt met een soortgelijke transitie hebben een pré.
Bijzonderheden
Uiterlijk drie maanden na indiensttreding is het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen (VOG NP) verplicht.
Meer informatie en solliciteren
Wil je meer weten over de  procedure bij deze vacature, neem dan contact op met Margo Gellekink, HR adviseur   (088-1122161). Voor inhoudelijke vragen kun je contact op nemen met Astrid Kruijff, projectleider digitaal Informatieplatform /adviseur Kwaliteit  (0881-122170). Of met Marian van Hooij, transitiemanager (06-53846213).
 Wil je solliciteren? Stuur je digitale sollicitatie in via de button op deze pagina. Dit kan tot 10 april.
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 


GGZ Consulent Noord/ Den Helder

Consulenten GGZ / Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigenvoor 16 tot 24 uur per week

Iets voor jou?

GC A is een jonge opererende organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Dit betekent dat er beroep wordt gedaan op jouw flexibiliteit, leervermogen en ondernemende instelling bij het ontwikkelen van onze producten, diensten en werkprocessen. Bij GC A werk je tijdens kantoortijden in een dynamische omgeving, waarbij het tonen van intiatief en het nemen van verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd. Jouw specifieke talenten zijn hier net zo belangrijk als de noodzakelijke competenties.

Wat ga je doen?

De consulent GGZ is verantwoordelijk voor het uitvoeren van behandelingen volgens protocol en de begeleiding van psychische en psychiatrische klachten van asielzoekers. De consulent GGZ werkt volgens het stepped care model en de behandeling is kortdurend. Met collega consulenten GGZ vorm je een team waarin je elkaar in kennis en ervaringen kunt bijstaan. Er is nauwe samenwerking met de huisarts en de praktijkverpleegkundige op de locaties. Verder werk je samen met ketenpartners zoals GGZ-instellingen, COA en AMW.

Wat breng je mee?

Je bent een ervaren Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die analytisch, flexibel, stressbestendig en communicatief vaardig is. Samenwerken, overtuigen en doorzetten is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt affiniteit met asielzoekers en bent in staat om mensen te stimuleren en motiveren om zich te ontwikkelen. Voor deze functie is eigen vervoer noodzakelijk.

Verder heb je:

-       Een afgeronde SPV-opleiding (harde eis);
-       Ervaring met kortdurende gedragstherapie;
-       BIG-registratie;
-       Een goede beheersing van de Engelse taal;
-       Ervaring met geautomatiseerde informatiesystemen (organisatie breed HIS).


Wat krijg je terug?

Een uitdagende functie die je mede kunt vormgeven, in een jonge, dynamische organisatie. Salaris minimaal € 2.534,00 en maximaal € 3.749,72 bij een 36-urige werkweek. Aanstelling is in eerste instantie voor een jaar.

Bijzonderheden:

Uiterlijk drie maanden na indiensttreding is het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen (VOG NP) verplicht. 
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator