De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 april 2015

NIEUWS: Toch geen 'bed, bad en brood' voor illegalen?


Moet de Nederlandse staat uitgeprocedeerde asielzoekers opvangen? De Raad van Europa oordeelde eerder van wel, maar het lijkt erop dat de overheid toch niet verplicht is dat te doen.
In de concept-uitspraak van het Comité van Ministers van de Raad van Europa zou staan dat het helemaal niet gaat over de zogenoemde bed, bad en brood-voorziening voor illegalen, meldt De Telegraaf.

Overleg

Ingewijden zeggen tegen de krant dat de uitspraak, die woensdag wordt gepubliceerd, zorgt voor koortsachtig overleg binnen de coalitie. Verwacht werd dat de uitspraak van de comité meer in het straatje zou liggen van de PvdA.

Lees verder in Elsevier: http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/4/Toch-geen-bed-bad-en-brood-voor-illegalen-1747251W/

 In de Telegraaf: http://www.telegraaf.nl/binnenland/23925917/___Bed__bad_en_brood_hoeft_niet___.html

In het Reformatorisch Dagblad: http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/bed_bad_en_brood_toch_niet_noodzakelijk_1_905085

Radio 1:
Nederland hoeft niet voor een bed, bad en brood te zorgen. Dat staat in een uitgelekte conceptnota van het comité van Ministers van de Raad van Europa. In een eerder stadium deed het comité voor Sociale Rechten van diezelfde raad nog de uitspraak dat Nederland hier wel voor moest zorgen. De onlangs afgetreden staatssecretaris Fred Teeven voerde na veel weerstand de regeling alsnog in. Joél Voordewind van de Christenunie vertelt meer over deze kwestie in De Nieuws BV.
 http://www.radio1.nl/item/283490-Bed,%20bad%20en%20brood.html

Ingelast overleg VVD en PvdA over opvang asielzoekers

De top van de regeringscoalitie van VVD en PvdA overlegt vandaag in het Torentje van premier Mark Rutte over de vraag hoe uitgeprocedeerde asielzoekers in Nederland moeten worden opgevangen

Lees verder in de Volkskrant met reacties van politieke partijen:  http://www.volkskrant.nl/politiek/ingelast-overleg-vvd-en-pvda-over-opvang-asielzoekers~a3956762/

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator