De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

31 augustus 2015

VACATURE: Medewerker Aanmeldbalie Veenhuizen - Drenthe asielzoekerscentrum

 Beschrijving
Je bent voor de vreemdeling het eerste aanspreekpunt bij binnenkomst.
Je voert een eerste 'intake' gesprek met de vreemdeling waarbij je cruciale informatie dient te verkrijgen van de vreemdeling.
Afhankelijk van de verkregen informatie zet je procedures in gang.
Je verricht diverse ondersteunende werkzaamheden als het aanmaken van dossiers, invoeren van declaraties en verricht biometrie werkzaamheden.

De standplaats is Veenhuizen. Op termijn is het goed mogelijk dat je ook in Ter Apel wordt ingezet. Je dient bereid te zijn om vanuit beide locaties te willen en kunnen werken.
Functie-eisen
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur richting Rechten/ SJD)
  • Bij voorkeur ervaring met gesprekken waarin vraagverheldering van toepassing is.
  • Bij voorkeur ervaring met het voeren van weerstandgesprekken
  • Aantoonbare ervaring hebben met face tot face klantcontact, bij voorkeur met vreemdelingen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Fulltime (40 uur per week) en per direct beschikbaar. Minder werken is niet bespreekbaar
  • Bereid om te werken op onregelmatige tijden (flexibel tussen 6:00 uur en 23:00 uur, conform werkrooster)
  • Bereid om in de weekenden te werken
  • Beschikken over eigen vervoer.
Kandidaten die niet voldoen aan bovenstaande eisen, worden niet meegenomen in procedure
Wat wij bieden
Een uitdagende baan binnen een dynamische werkomgeving!

Een salaris van ?13,61 bruto per uur (schaal 7.0); conform BBRA.
Reiskostenvergoeding bedraagt ? 0,19 ct per km met een maximale vergoeding van ? 21,07 netto per gewerkte dag .

Start datum: Augustus 2015
Verwachtte einddatum: de verwachting is tot eind 2015

Spreekt bovenstaand profiel je aan en voldoen jij aan alle gestelde functie eisen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet!

Je kan reageren middels een motivatiebrief (toegespitst op de functie) en een recent cv (in word bestand). De selectie wordt gemaakt op basis van je cv en je motivatiebrief, zorg ervoor dat je hierin duidelijk aangeeft wat je aanspreekt in de functie en hoe jij van toegevoegde waarde kan zijn voor de opdrachtgever.
 Meer informatie op deze pagina: http://www.goudengidsbanen.nl/880693/vacatures/GEZOCHT-Medewerker-Aanmeldbalie-Veenhuizen.htm


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator