De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

31 augustus 2015

Ook de 17-jarige Margarita Alexandrova is afgewezen voor het Kinderpardon en zal worden uitgezet

In Kampen is er tijdens een protestmars geprotesteerd tegen de uitzetting van de 17-jarige Margarita Alexandrova. Haar moeder Irina ging zeven jaar geleden weg uit Oezbekistan omdat ze als christen werd onderdrukt. Toch werd het gezin uitgezet. Ook Margarita zal nu terug moeten naar een land waar ze de taal niet van spreekt. Ze wil in Nederland beginnen aan een HBO-opleiding rechten.

Bron Elsevier: http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/8/Is-uitzetting-nieuwe-Mauros-gevolg-van-falend-asielbeleid-2678218W/

Hier staat een petitie voor haar:

Margarita moet in Nederland blijven

Amarga
Teken deze petitie als je het onterecht vindt dat Margarita, die al 7 jaar in Nederland woont en hier een leven heeft opgebouwd, samen met haar moeder terug moet naar Oezbekistan. Een land waar ze absoluut niet veilig zijn omdat ze er worden vervolgd voor politieke en religieuze redenen (Oezbekistan staat 15e op de lijst van christenvervolging van Open Doors!).
Ook voor het kinderpardon is ze afgewezen, een regeling die opgesteld is voor kinderen die lang in Nederland verblijven en helemaal geïntegreerd zijn. Het was bedoeld zodat hun levens niet worden gebroken als ze plotseling uitgezet worden naar 'hun eigen'land. Nederland is haar eigen land. Dat mogen ze niet zomaar van haar afpakken!! Ze is één van ons, en ze mogen haar niet zomaar bij ons wegnemen!!
Een land dat kinderen uitzet, zet haar hart uit!
Vergeet de petitie niet de bevestigen via de mail!
Like ook facebook pagina 'Margarita moet blijven'! https://www.facebook.com/margaritamoetblijven

http://petities.nl/petitie/margarita-moet-in-nederland-blijven


Ik lees dit en denk: 'Op haar 10de naar Nederland gekomen en kan de taal niet meer?
Afgewezen als asielzoekers. Afgewezen voor het Kinderpardon. Geen idee waarom want ik kan niet in het dossier kijken. Maar als al die goedwillende vrienden van haar nou eens met de pet rondgingen dan konden ze haar als studente terug laten komen naar Nederland.

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator