De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 augustus 2015

Nog even een leuk nieuwtje: Client kreeg verblijfsgat niet tegengeworpen!!!!!!

Een poosje terug werd ik benaderd door een aardige jongeman die hier al jaren in Nederland werkte als kennismigrant en daarvoor hier had gestudeerd. In het verleden had een nieuwe werkgever ondanks zijn waarschuwing wel zijn arbeidscontract netjes laten aansluiten ook al begon hij op maandag de 3de maar vergeten ook zijn verblijfsvergunning te verzorgen. Dat kwam die maandag uit. Direct de IND gebeld. Die gaf aan dat ze het zo snel mogelijk moesten opsturen maar dat niet de datum kon worden geantidateerd.

Inmiddels woonde deze man al vele jaren in Nederland en zou hij zelfs sinds die datum van dat debacle volgend jaar 5 jaar in Nederland zijn. Maar een verblijfsvergunning als langdurig EU inwoner is net wat makkelijker als bijvoorbeeld een baas je in het buitenland wil laten werken of als je vrouw wordt overgeplaatst naar een ander EU-land en je ook je eigen rechten niet wilt verliezen. Dus maar gewoon geprobeerd of de IND 5 jaar sinds het begin (was geloof ik zelfs 7) ook goed vond en over dat verblijfsgat van een paar dagen wilde heenstappen. Dat wilde de IND!!! Wij blij.

Dus hebt u ook zo'n zaak mail vooral. Ik heb de uitlegbrief richting de IND en krijg een kopie van de beschikking van meneer voor zoals hij zei "toekomstige gevallen die hetzelfde probleem hebben".
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

2 opmerkingen:

Erik Scheers zei

interessant, ik begeleid regelmatig aanvragen onbepaalde tijd waarin sprake is van een vaak klein verblijfsgat en heb zeker interesse in de brief en beschikking!

vreemdelingenrecht.com zei

Ik ga even je email opzoeken en dan komt hij over de post.

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator