De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

31 augustus 2015

Vacature praktijk verpleegkundige HBO voor asielzoekers - parttime

Als praktijk verpleegkundige word je parttime ingezet voor werk binnen asielzoekerscentra. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van geprotocolleerde- en binnen het kader van de Wet BIG verpleegkundige zorg, zoals onderzoek, diagnose en behandeling van asielzoekers. Dit kan zelfstandig dan wel voorafgaand aan een consultatie bij de huisarts of in het kader van begeleiding van patiënten met medische aandoeningen.

Als parttime verpleegkundige maak je deel uit van een team in een regio waarbij er nauw wordt samengewerkt met de Praktijkassistent(e), de Consulent GGZ, de huisarts en ketenpartners. Afhankelijk van het type wooncentrum en/of geplaatste categorie asielzoekers kunnen bepaalde werkzaamheden meer of minder voorkomen.

Als lerende organisatie wil men zich continu verbeteren om kwalitatief hoogwaardige huisartsenzorg te blijven leveren. Men werkt samen om de wisselende toestroom van vreemdelingen, de verschillende landen van herkomst en de specifieke zorgvraag die dat met zich meebrengt. Van de medewerkers op locaties, als ook voor de ondersteunende medewerkers, vraagt dit flexibiliteit en veranderbereidheid. Daarnaast zoekt men ook teamspirit en enthousiasme in de medewerkers.

Als je parttime inzetbaar bent als HBO verpleegkundige, je steentje bij wilt dragen aan kwalitatief hoogwaardige huisartsenzorg en daarnaast eigen vervoer hebt en bereid bent om op meerdere locaties te werken, dan ben jij misschien wel onze ideale kandidaat!

Vrij vroeg in de procedure krijgt de asielzoeker een uitnodiging voor een medische intake, waar een anamnese plaatsvindt. Bij inloopspreekuren meldt de asielzoeker zich bij de balie en wordt er na triage zo nodig een afspraak gemaakt met bijvoorbeeld de als praktijk verpleegkundige.
Er wordt gewerkt met een HIS.

Bron: http://www.joof.nl/werkzoekende/vacature/vacature-praktijk-verpleegkundige-hbo-parttime-amersfoort-2/

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator