De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

12 augustus 2015

Wat de Linkedingroep "Vreemdelingenrecht" voor u kan betekenen als u werkzoekend bent of een eigen bedrijf hebt.

Bij deze een berichtje wat ik daar gisteren heb geplaatst maar wat we ook wel interessant leesvoer lijkt voor mensen die (nog) geen lid zijn.


"Beste allemaal,

Ik krijg geregeld mail van jullie en wil er een aantal uitpikken om (geanonimiseerd) te bespreken:

1) Wytzia ik praat nooit mee in de groep maar ik ben op zoek naar werk in de advocatuur. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
2) Wytzia ik zit met een zaak. Zou jij die eens aan de groep willen voorleggen?

Ad 1) Het is moeilijk om als advocaat stagiaire aangenomen te worden bij een kantoor dat vreemdelingenrecht doet omdat als ze alleen toevoegingen doen u die pas op uw naam mag doen nadat u bepaalde vakken hebt gehaald. Vaak heeft zo'n kantoor ook de middelen niet om voor u de opleiding tot advocaat te betalen. MAAR: er zijn zat kantoren die betalende clienten hebben en voor hen is deel 1 geen enkel probleem. Waarom dan niet meepraten in de groep? Ik heb hier verschillende mensen aan een baan bij een ander lid zien komen. Laat zien hoe goed u bent! Maak reclame voor uzelf en wellicht denkt een mede-lid "Ik wil uitbreiden laat ik die eens vragen". Laat zien dat u er bent!

Ad 2) Er is helemaal niets mis met het vragen van collegiaal overleg. Dat wil niet zeggen dat u dom bent. Het zal niet betekenen dat iemand uw clienten afpikt. In tegendeel: het kan net maken dat iemand aan de andere kant van het land zich realiseert dat u iemand bent die goed over zaken nadenkt. Dat misschien iemand die een advocaat dichter bij u zoekt naar u kan. Dat u misschien diegene bent die eens kan komen spreken op een cursusdag. Dat nu u wordt geholpen met iets wat een ander heeft uitgezocht maar de volgende keer diegene weer door u wordt geholpen. Ok misschien zijn er profiteurs in de wereld die een redenering van u kopieren in hun eigen zaak. Wordt u daar dan minder van of lijdt u daar schade door?

Oftewel mensen: schroom niet om uw mond open te doen. Deel, vraag, praat, overleg. Niets is dom!

Groeten,

Wytzia

 PS En het hier plaatsen van een vacature op je kantoor is echt geen opscheppen."

Vreemdelingenrecht (Dutch immigration law) on @LinkedIn http://www.linkedin.com/groups?about=&gid=1624427&trk=groups%2Fitem_detail-h-share
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator