De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 augustus 2015

Wat ik dit weekend deed, u volgende week kunt doen en wat uw leven kan veranderen: Book Bootcamp

Heeft u volgend weekend al wat te doen? Ik ben het afgelopen weekend in Rotterdam bij een Book Bootcamp geweest in het Hilton. Sommigen van u zullen waarschijnlijk wel eens hebben gehoord dat ik een studieboek voor het LOI heb geschreven voor hun cursus vreemdelingenrecht maar ik ben ook doende om een boek in het Engels over het vreemdelingenrecht te schrijven. Nou leek me dus een cursus over het schrijven van boeken die helemaal gratis was wel een idee om eens te gaan kijken.

Het was een eyeopener om te zien hoe Amerikanen een cursus opzetten die eigenlijk als doel heeft hun coaching en marketing-programma te verkopen voor mensen die een boek (willen) schrijven of mensen die lezingen (willen) geven en zo meer clienten krijgen  Maar net als dat u hier op dit weblog komt voor de inhoudelijke inhoud er van maar misschien ook wel eens op een Google advertentie klikt of een nieuw boek bij Bol koopt dat ik hier heb vermeld of dat uw ervaringen hier er toe leiden om mij om advies  te vragen of mij te vragen om les te geven, zo werken zij dus ook met het idee dat als je je kennis deelt allicht ook mensen je gaan inhuren.

Onze docent was een oud senator voor Missouri Brian Nieves. Die er gewoon in slaagt om een groep van 100 mensen tweeenhalve dag hard te laten werken en toch enorm lol te laten hebben. Dag 1 ging helemaal niet over het schrijven van boeken dus ik dacht "Waar ben ik nu beland? Wordt dit een Amerikaans verkooppraatje" maar de volgende dag werd duidelijk dat dat vooral over zelfdiscipline en je niet uit-het-veld-laten-slaan was gegaan om iedereen met de neuzen de goede kant op te krijgen. De directeur is niet voor niets eigenlijk een business coach.

Dag twee ging vooral over hoe je schrijven goed aanpakt en hoe je de boel gepubliceerd krijgt en gefinancierd krijgt.

Dag 3 was over hoe je dan zo'n geschreven boek verkoopt en jezelf er bij. We hebben een aantal mensen een presentatie zien geven van hun boek. Net als in de rest van het leven draait het hier om hoe kwalitatief iemand is. En het programma biedt mensen zonder kruiwagen en/of misschien zelfs zonder een studie de kans om hun kennis te etaleren.  De type nerd en rocker die zijn baan was kwijtgeraakt en vervolgens een boek heeft geschreven over hoe je je hersens optimaal kan gebruiken en daardoor heel succesvol is geworden als trainer. De Nederlandse dokter die een boek heeft geschreven over stress en nu lezingen houdt over heel de wereld. Ook die presentaties waren leuk omdat het hele geengageerde interessante mensen waren.

Vooral voor mensen die niet zo van de marketing en de computerdingetjes zijn bieden ze bij Black Card Book een volledig pakket waar je met een coach een boek schrijft en dat dan voor je wordt gedrukt en vermarket. Dat is wel duur maar ze hebben ook goedkopere cursuspaketten. Die laatste heb ik gekocht.

Ook zin in drie dagen gratis cursus en dan kijken of ze nog wat extra voor u kunnen betekenen? (Je wordt absoluut niet gepusht dat  je ook maar iets zou moeten kopen (of partner bij hen moet worden zoals het wordt geformuleerd) gelukkig en er hangt dagenlang een hele goede "can-do" sfeer waardoor je als een opgeladen batterij weer naar huis gaat mede door al de interessante medecursisten, dan is er volgende week zo'n Book Bootcamp in Manchester. Easyjet vliegt rechtstreeks Schiphol-Manchester voor 140 euro.

Voor meer info klik op onderstaand plaatje. Dit is voor die in Manchester met de senator.


Wil je liever naar Dublin en les van die baas van het geheel? Klik dan hier    https://blackcardmarket.isrefer.com/go/dublin0807/Wytzia/. En het is gewoon een cursus dus als advocaat kan je punten halen en als ZZP-er kosten voor reis en verblijf aftrekken.

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator