De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

13 augustus 2015

(Nog) beter Nederlands leren? GRATIS? Kijk bij een buurthuis

Taal Naailes

Naailes als middel om de Nederlandse taal te leren spreken. Tijdens de les worden er Nederlandse liedjes gezongen; dat is gezellig en leerzaam bovendien blijft een liedje beter in het geheugen zitten. Elke woensdagochtend in Huis van de Buurt De Kooi van  10.00 – 12.00 uur

agenda
wekelijks op woensdag 10:00-12:00
vanaf 2 september 2015
De Kooi (Driftstraat Leiden)

Taalcontactgroep

U wilt graag werken aan het verbeteren van uw Nederlands of van uw Arabisch? Dan is deze taalgroep misschien iets voor u. Iedere maandagavond van 19.30 – 21.00 uur komt een klein groepje vrouwen bij elkaar in het Huis van de Buurt om elkaar te ontmoeten, met als doel het onderhouden van de Nederlandse taal en het (opnieuw)aanleren van Arabisch. De vrijwilligsters Sylvia Lippold en Marjanne Manneveld ondersteunen deze groep. Nieuwe deelneemsters - ook van andere achtergrond of nationaliteit - zijn van harte welkom.

Vindt u het leuk om andere te helpen met het verbeteren van het Nederlands of van het Arabisch? Dan is deze taalgroep misschien iets voor u.

agenda
wekelijks op maandag 19:30-21:00
vanaf 7 september 2015
Stevenshof (Leiden)

Uitspraaktraining Nederlands

Training van de uitspraak Nederlands voor anderstalige volwassenen of mensen met een uitspraak afwijkend van de standaarduitspraak Nederlands, door ervaren logopedist Miriam Suurmond elke dinsdagmiddag van 13.30-14.30 uur.

agenda
wekelijks op donderdag 13:30-14:30
vanaf 1 september 2015
De Kooi (Driftstraat Leiden)


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator