De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 augustus 2015

Vacature: Penningmeester NJCM (onbezoldigd)

 Vacature: Penningmeester NJCM (onbezoldigd)

Het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Samen met de voorzitter en vice-voorzitter/secretaris vormt de penningmeester het dagelijks bestuur van het NJCM. Daarbinnen is de penningmeester in ieder geval portefeuillehouder 'financiën'. De penningmeester wordt bij zijn werkzaamheden ondersteund door een financieel administrateur en de uitvoerend directeur.
TAKEN
De penningmeester is onder meer verantwoordelijk voor:
  • de exploitatiesubsidies van de Vereniging NJCM: van aanvraag tot verantwoording aan de Algemene Ledenvergadering en eindafrekening aan subsidieverstrekkers;
  • het opstellen van het financieel jaarverslag en de begroting. Dit gebeurt in samenwerking met de externe accountant die verantwoordelijk is voor het samenstellen van het verslag;
  • de aanvraag, het beheer en de afwikkeling van incidentele (of project-)subsidies;
  • de boekhouding van de Stichting NJCM-Boekerij en de Stichting Vrienden van het NJCM;
  • het dagelijkse beheer van uitgaven.
HET DAGELIJKS BESTUUR
Als lid van het dagelijks bestuur (DB) is de penningmeester medeverantwoordelijk voor het aansturen van de uitvoerend directeur en het secretariaat van het NJCM. Het DB vormt samen met de portefeuillehouders de kerngroep (KG) van het NJCM. De KG en uitvoerend directeur rapporteren aan het DB over hun portefeuilles en taken. Het contact verloopt voornamelijk via de e-mail.
WIE ZOEKEN WIJ?
De geschikte kandidaat heeft aantoonbare financiële expertise. Bij voorkeur heeft hij/zij ervaring met het boekhouden van een vereniging. Ervaring met fondswerving is een pré. Affiniteit met mensenrechten is een must, maar (academische) kennis ervan is niet vereist. Daarnaast is commitment een belangrijk vereiste, aangezien het NJCM een vrijwilligersorganisatie is.
SOLLICITEREN?
Kandidaten kunnen tot 14 september a.s. reageren o.v.v. ‘Sollicitatie penningmeester NJCM’. Uw motivatiebrief en CV stuurt u naar NJCM@law.leidenuniv.nl.
MEER INFORMATIE?
Met vragen over de functie kunt u terecht bij Franka Olujic via NJCM@law.leidenuniv.nl of 071 – 527 8841.


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator