De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 juli 2015

VACATURE: Word jij P&O medewerker bij Vluchtelingenwerk Maasdelta?


Een mooie uitdaging: Word jij P&O medewerker bij VW Maasdelta?
VluchtelingenWerk Maasdelta (VWMD) is een van de 12 stichtingen die samen de vereniging VluchtelingenWerk Nederland vormen. VWMD werkt in de regio Rotterdam en op de Zuid-Hollandse Eilanden en zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers. Dit doet ze  door het bieden van persoonlijke steun en belangenbehartiging bij hun toelating, opvang en integratie en helpt hen bij de opbouw van een zelfstandig bestaan. VWMD voert taken uit in het kader van rechtsbescherming, maatschappelijke begeleiding, informatie en advies, inburgering, taalondersteuning, participatie en arbeidstoeleiding.
We groeien door  de hoge instroom van vluchtelingen en uitbreiding van onze taken.

We zijn daarom op zoek naar een:

P&O medewerker voor 24 uur per week. Startend in augustus 2015 tot eind december 2015.

Doel van de functie

De P&O medewerker draagt bij aan de uitvoering van het personeelsbeleid: de voorbereiding van procedures m.b.t. werving, selectie, aanstelling en ontslag en deze ook deels zelf uitvoeren. Tevens ondersteuning  bij functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Organisatorische positie

De P&O medewerker ressorteert onder de directeur en werkt samen met coördinatoren en collega's van bedrijfsvoering en financiële administratie.

Aandachtsgebieden

De functie kent drie aandachtsgebieden:
 • Werving en selectie nieuwe medewerkers
 • Contractbeheer                                                          
 • Uitvoering personeelsbeleid

Taken

 • Informeert en adviseert de directeur over personele aangelegenheden en signaleert knelpunten t.a.v. het personeelsbeleid in relatie tot het organisatiebeleid;
 • Ondersteunt de beoordelingscyclus en bewaakt de contractduur van tijdelijke contracten;
 • Inventariseert opleidingsbehoeften van medewerkers en adviseert over opleidingsbeleid / faciliteiten. Onderhoudt contacten met opleidingsinstellingen;
 • Begeleidt sollicitatieprocedures van advertentietekst t/m de arbeidsovereenkomst;
 • Volgt de CAO Welzijn en geeft informatie over personeelsregelingen en arbeidsvoorwaarden;
 • Beheert (digitale) personeelsdossiers, levert informatie aan de salarisadministratie en draagt bij  aan de voorbereiding/ uitvoering van procedures en regelingen t.b.v. de personeelsadministratie;
 • Zorgt voor het personeelsinformatiesysteem met formatie-, verlof en verzuimoverzichten;
 • Onderhoudt contacten met UWV, Arbodienst en pensioenfonds en zorgt voor het uitvoeren van het arbo-, re-integratie- en verzuimbeleid.

Profiel


Kennis:

 • Afgeronde HBO opleiding Personeel en Organisatie;
 • Kennis van het werkveld;
 • Inzicht in trends en ontwikkelingen ten aanzien van de eigen beleidsterreinen, waaronder kennis van de CAO, salarisadministratie en personeelsregelingen, en kennis van arbobeleid.

 

Vaardigheden:

 • Sociale en adviesvaardigheden voor het adviseren van leidinggevenden en medewerkers;
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden met het oog op informatie en communicatie taken;
 • Systematisch kunnen werken voor het organiseren en plannen van het uitvoerende werk;
 • Accuratesse en oog voor detail voor het werken met vertrouwelijke gegevens in het bijzonder personeelsgegevens en het opstellen van overzichten en aanleveren van gegevens aan de  salarisadministratie;
 • Integriteit bij het verwerken van vertrouwelijke gegevens;
 • Prioriteiten kunnen stellen;
 • Stressbestendig;
 • Flexibele instelling.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving!
Een tijdelijke aanstelling t/m 31-12-2015, 24 uur per week, salariëring CAO-Welzijn schaal 8.
Contactinformatie: 010-2827878, dhr. Gerard Oudendijk (tst 4527) of mw. Marly van Osch (tst 4534), of kijk op onze website www.vluchtelingenwerkmaasdelta.nl
Uw motivatiebrief met CV kunt u tot 20 juli richten aan: Mevr. M.C.M. Frih-Passmann, directeur VluchtelingenWerk Maasdelta, e-mail: vacature@vwmaasdelta.nl o.v.v. P&O medewerker.
Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 31 en 32.

Hier te vinden: http://www.vluchtelingenwerk.nl/maasdelta/vacatures/po-medewerkerInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator