De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

20 juli 2015

3 VACATURES bij International Centre for Migration Policy Development (ICMPD

The International Centre for Migration Policy Development (ICMPD), an international organisation with its headquarters in Vienna, Austria.


ICMPD is currently recruiting for the positions and/or internships listed below. Under "Details" you will find the job description for the relevant vacancy and a possibility to apply for the position online. Interested applicants must register in order to apply for a position with ICMPD and are required to use the EuropeAid CV Format
Recruitment starts immediately upon publication of the vacancy announcements. As posts may be filled already before the indicated application deadline, we encourage you to submit your application early. Only short-listed applicants will be contacted.

VA15P011V01 Senior Project Manager

Project title: Support to the Africa-EU Migration and Mobility Dialogue (MMD)
Job Location: Vienna, Austria (with regular travel)
Duration: 1 year renewable - full time
Closing Date: 05 Aug 2015
Details

VA15P011V02 Programme Assistant

Project title: Support to the Africa-EU Migration and Mobility Dialogue (MMD)
Job Location: Vienna, Austria
Duration: 1 year, renewable - full time
Closing Date: 05 Aug 2015
Details

VA15P012V01 Project Officer

Project title: Support to Free Movement of Persons and Migration in West Africa
Job Location: Abuja, Nigeria
Duration: 29 months
Closing Date: 17 Aug 2015
Details

 Meer info: http://www.icmpd.org/Current-Vacancies.1665.0.html


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator