De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

02 juli 2015

VACATURE: Jeugdbeschermer Groningen bij Nidos van minderjarige asielzoekers

Functieomschrijving
Momenteel vindt er een toename plaats van het aantal alleenstaande minderjarige asielzoekers dat Nidos begeleidt. Hierdoor ontstaan er vacatures voor de functie van jeugdbeschermer. Om de toename op te vangen en de begeleiding van de jongeren goed te laten verlopen, willen wij deze vacatures op korte termijn invullen. We zijn daarom met spoed op zoek naar jeugdbeschermers voor onze procesopvanglocaties (POL) in de provincie Groningen en Friesland. 

Wat is een Procesopvanglocatie POL?
Na binnenkomst in Nederland, worden alleenstaande minderjarige vreemdelingen tussen 13 en 18 jaar opgevangen in een speciale procesopvanglocatie. De jongeren doorlopen net als volwassen asielzoekers de rust- en voorbereidingstijd en de algemene asielprocedure. Ze verblijven hier maximaal drie maanden. In die tijd wordt op grond van de mate van zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling geïndiceerd wat de best passende opvangvorm is voor de betreffende jongere. In de meeste gevallen is dit een campus, een kinderwoongroep of een kleinschalige wooneenheid. De opvang duurt maximaal 3 maanden.
De jeugdbeschermer is als voogd verantwoordelijk voor de begeleiding van alleenstaande minderjarige asielzoekers en vluchtelingen. Voor deze vacatures geldt dat het accent van de begeleiding ligt op de opvang van jongeren die net in Nederland zijn aangekomen.
 

Functie-eisen

U heeft een professionele houding in de omgang met asielzoekers en vluchtelingen. U bent in staat om de regie te nemen en te houden. U beschikt over organisatievermogen, flexibiliteit, zelfstandigheid en gevoel voor verantwoordelijkheid. Het bezitten van een diploma HBO-MWD, HBO Pedagogiek of SPH is een vereiste. Wenselijk is dat u bent geregistreerd in het beroepsregister SKJ, dat u een rijbewijs heeft en beschikt over eigen vervoer.

Procedure
Voor verdere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw Korien Dijkstra, regiomanager Groningen, tel. 050-7115900. Belangstellenden kunnen tot uiterlijk 3 juli 2015 per mail de sollicitatiebrieven sturen aan administratie.groningen@nidos.nl. De gesprekken vinden plaats op donderdag 9 juli 2015. Zowel de eerste ronde als tweede ronde zullen op dezelfde dag plaats vinden.

Bedrijfsprofiel

Stichting Nidos is landelijk werkzaam als (gezins)voogdij-instelling voor alleenstaande minderjarige asielzoekers en vluchtelingen. Per regio wordt onder leiding van een regiomanager, door een team van jeugdbeschermers zorggedragen voor de begeleiding van ca. 260 minderjarige asielzoekers en vluchtelingen en de gezinnen waar zij (tijdelijk) wonen. Het hoofdkantoor is in Utrecht gevestigd. In totaal werken er ruim 260 medewerkers voor circa 2.600 minderjarigen en jong volwassenen.

 Hier gevonden: http://www.intermediair.nl/vacature/6650483/Jeugdbeschermer%20Groningen?l=Nederland&utm_source=Indeed.nl&utm_medium=organic&utm_campaign=aggregator-organic&utm_term=indeed-organisch&policy=accepted&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.indeed.nl%2Fvacatures%3Fq%3DvreemdelingenInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator