De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 juli 2015

Expat Adviseur te Leiden (2 verschillende bedrijven)

1)

Omschrijving

Heb jij verstand van grensoverschrijdende vraagstukken? Weet jij van aanpakken en stop je niet voordat je een probleem hebt opgelost?! Dan past deze vacature perfect bij jou!
In deze functie zal je grensoverschrijdende vraagstukken analyseren en oplossen. Dit doe je door middel van het voeren van besprekingen en het opstellen van adviezen. Daarnaast stel je berekeningen op en ben je verantwoordelijk voor de financiële planning. Kortom, je weet van aanpakken en je zult niet stoppen tot het probleem daadwerkelijk is opgelost.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij leergierige en creatieve kandidaten! Jij weet als geen ander hoe je een probleem (fiscaal) moet aanpakken en uiteindelijk op moet lossen!
Daarnaast ben je in het bezit van een relevante HBO of WO diploma. Je beschikt over minimaal 4 jaar ervaring binnen een expat praktijk in het bedrijfsleven of binnen een accountantskantoor. Je bent enthousiast en vaktechnisch sterk. Dit betekent in deze functie dat je uitstekende kennis hebt van internationale fiscale en sociale verzekeringsvraagstukken. Je bent klant- en resultaatgericht en bent goed in staat om je gedachten op papier te zetten. Je denkt altijd out of the box en komt op deze manier met creatieve oplossingen.
Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor adviseur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://vacature.belastingadviseur.rousch.nl/.
 2)


Onze opdrachtgever is LIMES international, een onafhankelijk fiscaal advieskantoor dat zich als niche-kantoor uitsluitend richt op belastingtechnische vraagstukken bij grensoverschrijdende activiteiten. Met circa 45 professionals bieden zij een volledig geïntegreerd advies aan bedrijven en expats die internationaal opereren. LIMES adviseert bijvoorbeeld over het optimaliseren van internationale bedrijfsstructuren, het opstellen en implementeren van salary splits en het opstellen en coördineren van de daarbij behorende aangiften. Naast vraagstukken op juridisch en fiscaal terrein helpen zij hun cliënten ook bij praktische zaken zoals werk- en verblijfsvergunningen, salarisadministraties, pensioenen, verzekeringen en HR.
LIMES international is gevestigd in Valkenburg op de grens met Leiden. Ter versterking van dit kantoor en het huidige team zijn we op zoek naar een Expat Adviseur
Functie
Als Expat Adviseur maak je onderdeel uit van het team van 45 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor alle fiscale werkzaamheden rondom grensoverschrijdende arbeid en vraagstukken op het gebied van sociale verzekeringen. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:
- Je adviseert over de 30%-regeling en het aanvragen, indienen en afhandelen daarvan;
- Je beoordeelt de fiscale positie van de klant en adviseert over het optimaliseren hiervan;
- Je adviseert over internationale sociale zekerheidspositie;
- Je adviseert over salary splits en daar waar mogelijk pas je deze toe;
- Je adviseert over de (buitenlandse) aangifte inkomstenbelasting en in samenwerking met de aangiftemedewerker stel je deze op;
- Je onderhoudt contacten met de klant, de belastingdienst en andere autoriteiten;
- Je neemt deel aan de interne vaktechnische vergaderingen. Nieuwe fiscale ontwikkelingen houd je uiteraard scherp in de gaten en communiceer je intern;
- Je werkt nauw samen met alle fiscalisten van kantoor, begeleidt de junioren van kantoor en deelt je kennis.
Kandidaat
De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde fiscale master opleiding en minimaal 5 jaren relevante werkervaring. Je hebt warme belangstelling voor het internationale fiscale vak in brede zin, met een sterk accent op de expat-fiscaliteit. Je bent inhoudelijk gedreven, beschikt over een dienstverlenende instelling en hebt plezier in je werk. Je hebt een goede hands-on mentaliteit en staat stevig in je schoenen. Je bent vloeiend in Nederlands en Engels.

http://theresource.nl/en/Vacancies/Expat-Adviseur-LIMES-International.html;lang=nl

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator