De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 juli 2015

"Integration Requirements for family reunion: the CJEU limits Member States’ discretion " door Steve PeersSteve Peers
Many Member States have, in recent years, required non-EU citizens who would like to join their family members in the EU to pass a form of integration test first. The EU’s family reunion Directive, which governs the position of family members who want to join non-EU citizens, expressly gives Member States the option: family members ‘may be required to comply with integration measures’. However, in the cases of the family members of refugees and highly-skilled migrants who have an EU Blue Card, the integration measures can only be applied after they come to the country.
What are the limits – if any – on Member States’ discretion to impose such requirements? The CJEU answered that question for the first time today, in its judgment in K and A.
Lees verder middels deze link: http://eulawanalysis.blogspot.co.uk/2015/07/integration-requirements-for-family.html


PS Dit gaat over inburgering in het buitenland. Persoonlijk vind ik verplicht inburgeren een goed ding. Er is ook gebleken dat de meeste immigranten die inburgeringslessen juist als positief ervaren. En je voorkomt tenminste dat je mensen aan je bureau krijgt zoals ik pas die nooit hebben leren lezen en schrijven in het Nederlands maar dat ook nooit in hun land van herkomst hebben geleerd. Hoe kunnen deze mensen in de huidige samenleving nog aan een baan komen? Maar wanneer iemand moet inburgeren in het buitenland en diegene woont in een land zonder Nederlandse ambassade en ook nog eens een taal spreekt die weinig andere immigranten spreken dan kan die eerste stap moeilijk zijn omdat er dan het nodige extra bij komt kijken.


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator