De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

09 juli 2015

Andere toon over opvang asielzoekers in Zeeland?


Eerste asielzoekers arriveren in Swerf-Rust.
Eerste asielzoekers arriveren in Swerf-Rust.
VLISSINGEN - Bij de reacties op twee berichten over asielzoekers in Zeeland was de afgelopen weken duidelijk een verschil merkbaar. De reacties op die berichten is namelijk voor het grootste deel verdedigend. Dat was daarvoor wel even anders, toen was de toon van de reacties op dit soort berichten vooral kritisch en afwijzend.

 Lees verder in de PZC: http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-nieuws/andere-toon-over-opvang-asielzoekers-in-zeeland-1.5066032

(Ik vind het er al lezend echter op lijken dat men positiever is over de ene opvang maar niet over de opvang in de Zeelandhallen)

IJsselhallen en Zeelandhallen open wegens grote toestroom asielzoekers

Asielzoekers in IJsselhallen
Bedden in de IJsselhallen in Zwolle, waar vorig najaar tijdelijk asielzoekers werden opgevangen. Foto ANP / Remko de Waal

Binnenland
Vanwege de grote toestroom van asielzoekers de laatste weken, worden de IJsselhallen in Zwolle en de Zeelandhallen in Goes “op korte termijn” opnieuw ingericht als noodopvang voor het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Dat meldde het COA vanavond. De maatregel is nodig vanwege “een niet eerder vertoonde piek van het aantal vluchtelingen dat zich in Nederland meldt om asiel aan te vragen”, aldus het COA.
De IJsselhallen werden vorig najaar ook gebruikt als noodopvang, na een sterke stijging van het aantal Syrische vluchtelingen. Het COA hoopte dat dit eenmalig zou zijn, zei bestuursvoorzitter Gerard Bakker in februari tegen NRC. Hij bereidde zich zelfs al voor op een stijging in dit voorjaar: “We zijn nu hard bezig ervoor te zorgen dat ons zoiets niet nog eens overkomt.” Nu blijkt dat de stijging van deze lente toch onverwacht groot.

Lees verder hier in het NRC: http://www.nrc.nl/nieuws/2015/07/07/ijsselhallen-en-zeelandhallen-open-wegens-grote-toestroom-asielzoekers/

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator