De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

29 juli 2015

Cursus Actualiteiten vreemdelingenbewaring

In deze actualiteitencursus wordt ingegaan op recente ontwikkelingen rond vreemdelingenbewaring. Specifiek wordt er aandacht besteed aan de invloed van Europees recht op bewaring in Nederland. De implementatie van de Terugkeerrichtlijn in 2011 heeft een hoop implicaties gehad voor bewaringszaken. Aan de hand van de bespreking van nationale en Europese jurisprudentie, worden de belangrijkste ontwikkelingen voor u op een rij gezet en uitgediept.

In de cursus is plaats voor maximaal twintig deelnemers, waardoor er veel ruimte is voor vragen en gedachtewisseling. 
Docenten
mr. M.L. (Mirjam) van Riel, advocaat te Alkmaar
en
Dr. G.N. (Galina) Cornelisse, universitair docent, Vrije Universiteit Amsterdam
Locatie en tijd
Maandag 12 oktober 2015, 12.00 tot 17.15 (12.00 uur inloop met lunch 12.30 aanvang)
Cursus en Vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht
Routebeschrijving

Niveau 
Specialisatie.
Gemiddelde beoordeling
8,2*
Erkend door de Raad voor Rechtsbijstand
Indien een advocaat vreemdelingenpiket en / of bewaringszaken op basis van een toevoeging behandelt, dan dient hij jaarlijks een cursus Actualiteiten Vreemdelingenbewaring te volgen voor continuering van zijn inschrijving vreemdelingenpiket. 
De ‘Actualiteitencursus Vreemdelingenbewaring’ van Stichting Migratierecht Nederland kan worden opgegeven bij de Raad voor Rechtsbijstand om aan deze verplichting voor voortzetting te voldoen (Bijlage 1, punt 4 sub d inschrijvingsvoorwaarden RvR).
Doelgroep 
De cursus richt zich op advocaten en academisch geschoolde professionals die zich in de praktijk bezig houden met het vreemdelingenrecht.
Punten
4 PO

Kosten
€ 365,- voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV), € 425,- voor niet-WRV leden (geen BTW), inclusief lunch en digitale reader.
*Gebaseerd op het beoordelingsresultaat van de laatst gegeven cursussen in april. 


 Aanmelden hier: http://www.migratieweb.nl/UPD/UPD_agenda.cfm?nr=1446
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator