De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

02 juli 2015

Vacature: Dataminer bij de IND

Ministerie van Veiligheid en Justitie, Immigratie- en Naturalisatiedienst

Functieomschrijving

Je ontwikkelt stabiele datasets die de grondstof vormen voor data-analyses. Ook beantwoord je complexe analysevraagstukken via grote datasets. Hierbij pak je de vraagstukken van dataontsluiting tot presentatie op.
Als dataminer ontwikkel je voorspelmodellen en maak je op basis hiervan trends inzichtelijk, waarbij je de juiste methodologie bepaalt. Op basis van het resultaat van je analyse maak je gestructureerde, logische en beknopte voorstellen voor proces- en doelmatigheidverbeteringen. Je toont initiatief in het vertalen van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen, evenals in het onderzoeken van de kwaliteit van de bedrijfsprocessen, en draagt realistische verbetermogelijkheden voor de bedrijfsvoering aan. Ook bereid je complexe multidisciplinaire IV-programma’s voor, en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering hiervan.
Samen met andere afdelingen identificeer je de behoefte aan nieuwe analyses. Je werkt binnen een team van bedrijfsanalisten en experts nauw samen op het gebied van bestuurlijke informatie (BI) en informatietechnologie (IT) om de link te kunnen maken tussen business-intelligencetools en databronnen. Tot slot ben je kwartiermaker voor een nieuwe generatie intelligence-analisten binnen de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Functie-eisen

 • Je hebt hbo- of wo-niveau.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in meerdere ontwikkel-, audit- en adviestrajecten en met meerdere klanten.
 • Je bent succesvol in projectmatig werken en hebt enige ervaring met aansturen adviestraject of klein team.
 • Je hebt ervaring in meerdere technische adviesrollen en ervaring in alle fases van het proces.
 • Je hebt goede projectmanagementvaardigheden en ervaring met het opdrachtgeverschap.
 • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk rapporteren, bijeenkomsten leiden, interdepartementaal en multidisciplinair samenwerken en kunt ook ervaren adviseurs goed van advies voorzien.
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met statistische analyse, steekproefonderzoek, dataminingtechnieken, researchanalyse, statistische analysesoftware, datawarehouse-architectuur, BISL, informatie-architecturen, verandermanagement, dimensioneel modelleren, Oracle-database.
 • Je bent organisatiesensitief, omgevingsbewust en creatief, kunt goed analyseren, netwerken, plannen en organiseren en hebt overtuigingskracht.
 • Je hebt affiniteit met cijfers, statistiek, rapportages en bent bekend met aspecten van Big Data.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 13
Salaris Min €3752 - Max €5597 bruto per maand het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Salarisomschrijving Afhankelijk van opleiding en relevante ervaring vindt inschaling plaats in schaal 13.
Dienstverband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogenaamde 13e maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Bijzonderheden

 • Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Sollicitanten in dienst van de Rijksoverheid met een aanwijzing als verplichte Van-Werk-Naar-Werk- of herplaatsingskandidaat, verzoeken wij een kopie van de aanwijzingsbrief bij te voegen.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (V.O.G.) kan onderdeel uitmaken van de procedure. Kosten van een eventuele aanvraag worden achteraf vergoed.
 • Het is ook mogelijk om sollicitatiebescheiden in eigen opmaak te sturen. Stuur je motivatie en cv dan naar vacature@ind.minvenj.nl onder vermelding van vacaturenummer RW/BIC/2015/042.

 Hier gevonden: https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/detail/dataminer?utm_source=indeed&utm_medium=jobboard&utm_campaign=organicInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator