De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

29 juli 2015

Jan Banning maakt immigrantenportretten van oude meesters (reimaging old masterpieces featuring migrants)Nissrine, a Moroccan girl, reads an application for an inburgeringscursus (citizenship course) at a closed window in this migrant version of Johannes Vermeer’s painting Girl Reading a Letter at an Open Window Jan Banning

Op de website The Daily Beast legt Jan Banning uit waarom hij schilderijen van oude meesters in deze tijd als foto overmaakt: hij wil als politieke boodschap brengen dat immigratie van alle tijden is, en schrijft dat er naar verhouding nu niet meer migranten in Nederland wonen dan ten tijde van de Gouden Eeuw.
Banning schrijft naar aanleiding van publicatie van enkele van zijn foto’s in Newsweek. Aanvankelijk zou een aangesneden versie van zijn ‘remake’ van Vermeers Meisje leest brief bij open raam de cover van het blad sieren, maar het overlijden van Steve Jobs gooide roet in het eten.
Bannin in The Dadily Beast: A subversive reimagining of three European masterpieces
 
Vindplaats: http://photoq.nl/jan-banning-maakt-immigrantenportretten-van-oude-meesters/

Of lees het artikel in Newsweek: Immigration Photos: A Reimagining of European Masterpieces hier: http://www.newsweek.com/immigration-photos-reimagining-european-masterpieces-68129Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator