De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

20 september 2014

Ter werving gezocht: afgestudeerde HBO’ers/ WO’ers SJD of Rechten (m/v)!, te Stadskanaal voor AC Ter Apel

Beschrijving

Voor een tweetal functies zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten die voldoen aan onderstaande eisen:

Bij de eerste functie heb je veel klantcontact, voornamelijk met de vreemdeling. Zo heb je het eerste contact met de vreemdeling die asiel aanvraagt en ben je verantwoordelijk voor het eerste gehoor. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het aanmaken en bijhouden van dossiers. Ook word je ingezet voor een aantal praktische zaken als het afnemen van vingerafdrukken, het maken van foto's etc. Het betreft een functie waarin je veelvuldig met de vreemdeling naar diverse locaties binnen het gebouw loopt. Hierdoor is het belangrijk dat je hier fysiek geen problemen mee hebt en of van zult ondervinden.

Bij de tweede functie analyseer en beoordeel je de aanmeldingen voor de opvang van de vreemdeling en zet je diverse activiteiten in gang. Zo plan je afspraken, verzorg je de registratie, en regel je logistieke processen voor de opvang van de vreemdelingen. Je hebt voornamelijk contact met ketenpartners. Je bent verantwoordelijk voor de planning, de administratieve afhandeling en het bijhouden van dossiers. Je hebt hierbij incidenteel klant contact en je werkt veel vanuit je eigen werkplek van vanachter je computer.

Over het bedrijf

Een overheidsorganisatie in de omgeving van Stadskanaal.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO/ WO opleiding richting Rechten/ SJD (kandidaten met een afgeronde juridische opleiding op MBO niveau 4 worden ook uitgenodigd te reageren)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met gespreksvoering waarbij vraagverheldering van toepassing is
  • Kennis van Word en Excel en je maakt je andere automatiseringsprogramma's snel eigen
  • Fulltime (40 uur per week) en per direct beschikbaar, werken tussen 7:00 en 22:00, ook in het weekend. Minder werken is NIET bespreekbaar.
Ook is het niet wenselijk als je bepaalde dag(delen) structureel niet inzetbaar bent
  • Aantoonbaar stevig in je schoenen staan
Je bent flexibel in werkzaamheden en werktijden en je maakt je nieuwe zaken snel eigen
Je kunt snel schakelen tussen diverse zaken en activiteiten
Beschikken over eigen vervoer (met het openbaar vervoer kun je niet op de werklocatie komen)
Een pré is het als je aantoonbaar affiniteit hebt met de doelgroep (vreemdelingen)
Een pré is het als aantoonbaar geïnteresseerd bent in andere culturen
Je dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te kunnen vragen

Wat wij bieden

Let op: dit betreft een wervingsvacature en dit betekent dat wij nu concreet geen vacatures open hebben staan!

Indien er wel vacatures zijn, dan bieden wij een uitdagende leerzame functie binnen een interessante organisatie. Indien je niet aan bovenstaande eisen kunt voldoen, dan heeft het helaas geen zin om op deze wervingsvacature te reageren. Helaas zul je van ons dan ook geen reactie ontvangen.

Vragen? Bel of mail:

Bedrijfsnaam:Stadskanaal LA
Telefoonnummer:0599621433 (vast)
0599651098 (fax)
Adres:
Oude Markt 26
9501VK Stadskanaal
E-mailadres:StadskanaalLA@startpeople.nl

Solliciteren hier: https://www.gus.nl/vacature/hbo-ers-wo-ers-opgelet-ter-werving-gezocht-afgestudeerde-hbo-ers-wo-ers-sjd-of-rechten-m-v-stadskanaal-380054?so=17In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator