De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 september 2014

Update: cursus Arabisch en "De Arabische wereld verkennen" in Leiderdorp gaan door als we met minimaal 6 deelnemers zijn en we krijgen 15% korting

WIE DOET MEE MET MIJ?

Geachte mw. Raspe,
 
Wij zouden het heel goed vinden als u nog wat belangstellenden zou kunnen benaderen. Ik teken daarbij wel aan, dat wij tenminste 5 deelnemers in totaal moeten hebben om de cursus te laten doorgaan en feitelijk 6 als wij een korting bieden (waartoe wij bereid zijn – laten we zeggen 15%). Als u kans ziet om een dergelijk aantal belangstellenden te vinden, hoor ik dat graag van u. Wij zullen dan contact opnemen met de docent. Met hem hebben wij afgesproken om de cursus Arabisch 1 in het voorjaar opnieuw aan te bieden.
Ik merk daar nog bij op, dat op dezelfde avond als Arabische taal ook een cursus ‘De Arabische wereld verkennen’ was gepland. Gegeven uw achtergrond en wellicht ook die van de eventuele belangstellenden, is dit misschien ook een interessante cursus.
 
Vriendelijke groet,
 
Emil Broesterhuizen
Voorzitter LVU

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator