De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

29 september 2014

Asielzoeksters als fotomodel + documentaire over 1 jaar in het leven van 2 asielzoeksters

Een even kijken of ik het Facebook bericht van John Glantz hier krijg gekopieerd. John heeft ooit van mij een hele mooie fotooreeks gemaakt en ik volg hem nog steeds op FacebookVandaag ben ik een wandelende hoestbui en snotter ik zonder dat er een tearjerker op tv aanstaat dus alles gaat wat moeizamer dan gebruikelijk. Hmmm ik geloof dat die embed functie van Facebook een stuk minder begrijpelijk is dan "knip-en-plak"dus dan maar zo. Veel leesplezier. Ik duik weer met een paracetamol in bed.

This evening, Kristel Shannon, Maria Wagner and I had the honor of seeing Marela Rusidovic and her sister Armina Rusidovic in a documentary film about asylum seekers, asielzoekers or 'Asielzoekas' www.asielzoekas.nl During the film we were presented a glimpse of one year of their lives. During the film, as an added bonus the some of the photos that I made of Armina were shown. The black and white one was shown several times and even full screen in the theater, wow! The photo shoot of Armina wearing Debbie Pereira's beautiful wedding dress with makeup and hair by Marjo Schipper was also shown as well as me directing Armina during the shoot. My first screen presence All in all it was a great insight into the lives of asylum seekers who happen to be wonderful friends of ours.""In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator