De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 september 2014

VACATURE: Tijdelijke Vrijwilligers Coördinator warchild.nl


Zwangerschapsvervanging van 5 november 2014 t/m 22 april 2015, 28 uur per week

Jij

Jij bent communicatief ijzersterk. Zaken voor elkaar krijgen is je tweede natuur en je krijgt daar energie van. Je vindt het leuk om je voor War Child in te zetten en de visie en boodschap van War Child uit te dragen. Je hebt ruime ervaring met het geven van presentaties en het spreken voor groepen. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die vooruit denkt en het leuk vindt om zelf initiatieven te ontplooien. De functie van Vrijwilligers Coördinator is erop gericht het vrijwilligers netwerk te ontwikkelen en te onderhouden. Hiervoor moeten vrijwilligers goed worden geïnformeerd over de doelstellingen van hun werkzaamheden en de resultaten daarvan. Daarnaast moeten zij zo goed mogelijk worden gefaciliteerd in de uitvoering van de werkzaamheden. Jij maakt deel uit van de afdeling Marketing & Fundraising.

Jouw uitdaging

Jij bent het antwoord op de vraag: hoe werven we de beste mensen en hoe binden we hen aan War Child? Daarnaast signaleer jij kansen op het gebied van fondsenwerving, communicatie en het aangaan van samenwerkingen.

Jouw verantwoordelijkheden

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en het ontwikkelen van het vrijwilligers beleid en het aansturen van de regiocoördinatoren. Je onderhoudt de contacten en je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden van het War Child Vrijwilligers netwerk.

Jouw profiel

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en kennis van marketing en fondsenwerving. Je hebt leidinggevende ervaring je bent in staat anderen te inspireren. Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands. Je bent bedreven in het onderhouden van (externe) contacten op diverse niveaus. Je beschikt over zeer goede presentatievaardigheden. Je weet je werkzaamheden te prioriteren op basis van ‘return on investment’ en je beschikt over een uitstekend plan- en organisatievermogen.

De organisatie

War Child is een jonge, dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op het behalen van resultaten tegen lage kosten. Vanaf september 2013 is het kantoor gevestigd in de Amsterdamse wijk de Watergraafsmeer.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen? Solliciteer dan uiterlijk 8 oktober via deze hyperlink: http://warchild.onlinevacatures.nl/en/Vacancy/Apply/40588
Vermeld waar je de vacature gevonden hebt.   
Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures 
Disclaimer
•Indien we voor de genoemde sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden, kan het zijn dat we de vacature eerder dan de vermelde sluitingsdatum van onze website verwijderen. Reacties die na sluitingsdatum binnenkomen, nemen we niet in behandeling.
•De sluitingsdatum kan verlengd worden tijdens ons selectieproces. Indien je nog niets van ons vernomen hebt, nemen we je sollicitatie mee in de verlengde sollicitatieprocedure.
•Alleen sollicitaties die via onze website binnenkomen zullen in behandeling worden genomen.


 Bron: http://www.warchild.nl/vacature/tijdelijke-vrijwilligers-coordinatorIn verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator