De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

18 september 2014

VACATURE: Gezocht: oproepkracht secretariaat Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen

Het secretariaat van het Talencentrum is op zoek naar een oproepkracht vanaf oktober 2014, voor onbepaalde tijd. De werktijden zijn in principe van maandag t/m vrijdag van 11.30-16.30 uur. Afhankelijk van de drukte kunnen de werktijden, het aantal dagen per week en het aantal uren per dag variëren.

Het gaat voornamelijk om de volgende werkzaamheden:
  • informatie geven over de cursussen van het Talencentrum en cursisten helpen met inschrijven (aan de balie en via e-mail of telefoon)
  • evt. andere administratieve handelingen uitvoeren
We zoeken iemand met de volgende kwaliteiten en vaardigheden:
  • klantvriendelijk maar ook zakelijk
  • stressbestendig
  • accuraat
  • flexibel
  • collegiaal
  • goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift, beheersing van het Duits is een pré.
  • computervaardigheden (e-mail, internet, Windows, Word)
Interesse?
Stuur jouw CV en motivatie vóór 26 september naar talencentrum@rug.nl!
InlichtingenSecretariaat Talencentrum RUG
Maarten Schunselaar of Jasper van de Kamp
050 363 5802
Bron: http://www.rug.nl/science-and-society/language-centre/about-the-language-centre/news-items/oproepkracht-secretariaat-talencentrumIn verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

2 opmerkingen:

Julia zei

Hallo, vraagje. Is er in de regio Gelderland ook eerdaags een vacature vrij? Ben namelijk ook op zoek naar een baan voor mijn moeder.

K. Hopman zei

Iemand tips waar ik vacatures kan vinden voor talencentra?

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator