De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

18 september 2014

VACATURE: trainer (m/v - 32 uur per week) met als aandachtsgebied integratie

Trainer (m/v) voor 32 uur per week

De afdeling Begeleiding zoekt per 1 november een trainer (m/v - 32 uur per week) met als aandachtsgebied integratie. Voorlopig voor de periode van een jaar en bij goed functioneren met zicht op verlenging.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de regio zuidwest Nederland, waar Zeeland, Zuid Holland en West Brabant onder vallen. Het heeft onze sterke voorkeur als de kandidaat woonachtig is in of nabij het werkgebied.

De hoofdtaken zijn

 • Het uitvoeren van opleidingsactiviteiten (maatwerk) in de genoemde regio, in beperkte mate open aanbod op centrale plek (Utrecht, Eindhoven, Amersfoort)
 • meer vaardigheidstraining dan kennisoverdracht
 • Het ontwikkelen, bijstellen en evalueren van het opleidingsaanbod
 • Medeverantwoordelijk voor ontwikkelen van cursusmateriaal, zowel voor regulier trainingsaanbod als in het kader van specifieke projecten
 • Medeverantwoordelijk voor organiseren/uitvoeren van themadagen en landendagen.

Wat wij onder andere vragen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Aanvullende kennis op het terrein van de kerntaken van VluchtelingenWerk (juridisch of maatschappelijke begeleiding)
 • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van opleidingsactiviteiten
 • Ervaring met het schrijven en samenstellen van cursusmateriaal
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Enige acquisitie-ervaring
 • Bereidheid tot het werken op onregelmatige tijdstippen
 • Bereidheid tot het verrichten van werkzaamheden door heel Nederland
 • Bereidheid om vanuit huis te werken

Wat wij bieden

Een prettige werkplek in een organisatie die idealisme en professionaliteit combineert. VluchtelingenWerk Nederland kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Wij bieden een salaris van maximaal € 3.713,00 bruto per maand (schaal 9), op basis van een 36-urige werkweek.

Heeft u belangstelling?

Uw sollicitatie kunt u vóór 25 september a.s. e-mailen naar vacatures@Vluchtelingenwerk.nl t.a.v. Maureen Dijkman, onder vermelding van functie en vacaturenummer. Informatie over de functie kunt u verkrijgen bij Goof van Dormolen, telefoon 020 3467218 of mobiel 06 5185 0199.
VluchtelingenWerk Nederland streeft ernaar om meer vluchtelingen in dienst te nemen. Daarom worden vluchtelingen nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bron: https://www.vluchtelingenwerk.nl/over-vluchtelingenwerk/vacatures/trainer-mv-voor-32-uur-week


In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator