De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

06 september 2014

Op kantoorbezoek bij mr Jolien Oversluizen, advocaat in Rotterdam (foto's)

Iedere twee maanden vergadert de Werkgroep Vreemdelingenrechtadvocaten Rotterdam. Deze keer was de vergadering op het kantoor van mr Jolien Oversluizen dat vlak bij het Centraal Station Rotterdam in het kantoor van waar vroeger een voorloper van Nationale Nederlanden, de Nationale Levensverzekerings-Bank uit Rotterdam was gevestigd. Dit monumentaal hoofdkantoor was een ontwerp van Van Nieuwenhuyzen en Elffers.

De entree is zoals u kunt zien nog geheel doordrongen van de grandeur uit vervlogen tijden. Volgens Jolien worden er nogal wat fotoshoots gedaan op die trap. 
In het gebouw kan je nog de geschiedenis van de tijd dat het een bank was terugzien. Tegenover het kantoor van Jolien zit er nog een grote ouderwetse kluis in de muur.
De bankiers hadden vast nooit kunnen bevroeden dat jaren later advocaten van bijvoorbeeld een advokatenkollektief zouden vergaderen in hun bestuurskamer. Wat in die kamer intrigerend is is de wandschildering met alle bekende Rotterdamse "landmarks". Maar de echte Rotterdammers zaten daar de nodige tijd naar te kijken want er blijkt niets van dat uitzicht te kloppen.

Mevrouw mr Jolien Oversluizen is trouwens een oud collega van mijzelf bij IND procesvertegenwoordiging waar zij als (senior) procesvertegenwoordiger in Den Haag en Den Bosch werkte. Inmiddels is zij alweer vele jaren werkzaam als advocate en onder andere gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht. Haar c.v is terug te vinden op Linkedin: nl.linkedin.com/pub/jolien-oversluizen/b/541/a71
Advocatenkantoor Oversluizen

Postbus 299, 3000 AG Rotterdam
T. : 010 - 2439440
F.:  010 - 2439441
E.:  info@advocatenkantoor-oversluizen.nl
Bezoekadres:  Schiekade 830, begane grond.
http://www.advocatenkantoor-oversluizen.nl/


In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator