De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 september 2014

'Advocaten ten onder aan werkdruk en scoringsdrang'


afbeelding
 Foto: Flickr/ter-burg(Creative Commons)
Psychische problemen en gedragsstoornissen zijn de belangrijkste veroorzaker van arbeidsongeschiktheid binnen de advocatuur. Dat stelt verzekeringsmaatschappij Movir.
Oorzaken
Movir is marktleider op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor
advocaten in Nederland. De verzekeraar noemt de hoge werkdruk, concurrentie en scoringsdrang binnen de advocatuur als belangrijkste oorzaken. Woordvoerder Bas Jongeling van Movir: 'Daarnaast nemen advocaten doorgaans te weinig tijd voor ontspanning. Het gevoel dat ze 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar moeten staan voor hun cliënten speelt daarbij een belangrijke rol.' Uit onderzoek blijkt verder dat vrouwelijke advocaten vaker ziek thuis zitten dan hun mannelijke collega's, maar dat ze verhoudingsgewijs sneller weer aan het werk gaan.
Lees verder hier op de site van TV Noord: http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=138804

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator