De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 september 2014

Vacature: Administratief Juridisch Medewerker met plannerservaring gezocht!

ZEVENAAR 2 september 2014

Als Administratief Juridisch Medewerker maak je deel uit van de Unit Plaatsing welke bestaat uit zeven medewerkers.
Deze afdeling maakt onderdeel uit van de asielketen en de aanmeldcentra.
In deze functie analyseer je middels beschikkingen de aanmeldingen voor opvang van asielzoekers en verzorg je de complete registratie hiervan in het systeem. Vervolgens verzorg je de distributie en logistiek van asielzoekers richting aanmeldcentra en bijbehorende opvanglocaties. Voor de planning hiervan heb je contact met diverse locaties in Nederland en verzorg je het administratieve proces. Je bent namens de opdrachtgever aanspreektpunt en vraagbaak voor de ketenpartners binnen het aanmeldcentrum.
Aanbod

Een tijdelijke functie voor 36 uur voor ongeveer 5 maanden (langer is niet uitgesloten). De salarisindicatie is € 1780 - 2100 bruto per maand op fulltime basis. Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet!
Vaardigheden

Je hebt een afgeronde HBO opleiding aangevuld met enige relevante werkervaring op het gebied van planning en administratie. Uiteraard heb je goede kennis van word en excel en maak je andere automatiseringsprogramma's snel eigen. Je bent nauwkeurig, kunt onder tijdsdruk presteren en bent een sterke persoonlijkheid die goed kan organiseren. Daarnaast ben je omgevingsbewust en in staat om juridische stukken te lezen, analyseren en beoordelen. Tenslotte beschik je over eigen vervoer en bent bereid om te werken tussen 08.30 en 21.30.

Scholing: HBO, MBO
Over de werkgever

De opdrachtgever is een zelfstandig bestuursorgaan, die in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie de opvang van asielzoekers verzorgd.
Onderdeel van deze organisatie is de unit plaatsing. Vreemdelingen die in Nederland asiel willen aanvragen doen dit op Schiphol of maken dit kenbaar bij de aanmeldunit van de Vreemdelingenpolitie (VP) in Ter Apel. Hun asielprocedure wordt behandeld in één van de vier aanmeldcentrum van de immigratie –en naturalisatiedienst (IND) te weten Schiphol, Ter Apel, Zevenaar of Den Bosch. Voorafgaand aan de asielprocedure is er sprake van een rust –en voorbereidingstijd (RVT), waarin bepaalde activiteiten plaatsvinden ter voorbereiding op de behandeling van de asielprocedure. De unit plaatsing verzorgt de toelating tot de opvang en houdt zich hiertoe ook bezig met het organisatorische, logistieke en administratieve proces. Daarnaast verzorgt de unit plaatsing samen met ketenpartners de planning van bepaalde RVT-activiteiten en de planning van de asielprocedure.

Uren per week: 36 uren

Contract: Tijdelijk dienstverband

http://www.uitzendbureau.nl/vacature/5498575-administratief-juridisch-medewerker-met-plannerservaring-gezocht


In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator