De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 september 2014

Migration Law Clinic zoekt nieuwe zaken

De Migration Law Clinic van de VU Amsterdam voorziet advocaten, non-gouvernementele organisaties en andere spelers binnen het migratierecht kosteloos van kwalitatief hoogwaardig en onafhankelijk juridisch advies over complexe vraagstukken van Europees migratierecht. Daarnaast biedt de Clinic getalenteerde studenten de mogelijkheid hun juridische vaardigheden te ontwikkelen. Zij doen onder begeleiding van de medewerkers van de Sectie Migratierecht van de VU onderzoek en schrijven professionele adviezen.

De Clinic brengt advies uit ten behoeve van procedures die aanhangig zijn (of binnenkort worden) bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) en het Europees Hof van Justitie (HvJEU).

De Migration Law Clinic richt zich op alle gebieden van het Europees migratierecht zoals asiel, gezinshereniging, arbeidsmigratie, vrij verkeer van EU burgers en vreemdelingendetentie, inclusief procesrechtelijke kwesties die daarmee samenhangen.

Mocht u advies van de Clinic wensen dan horen wij dat graag van u. We zijn op het moment op zoek naar nieuwe zaken. Verzoeken om advies kunnen per email ingediend worden bij Marcelle Reneman, de coördinator van de Clinic (migrationlawclinic@vu.nl). Wij verzoeken u in uw mail aan te geven:
• over welke rechtsvraag het advies moet gaan
• wat het belang is van deze rechtsvraag
• in welke procedure het advies zal/kan worden ingediend
• op welke termijn het advies moet worden ingediend

Meer informatie over de Migration Law Clinic en eerder uitgebrachte adviezen kunt u vinden op onze website: www.migrationlawclinic.org


In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator