De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 september 2009

Wetsvoorstel en Memorie van Toelichting inzake voorgestelde wijziging Vreemdelingenwet

Wijziging van de Vreemdelingenwet 2000 en enkele andere wetten in verband met de versterking van de positie van de referent in het reguliere vreemdelingenrecht en versnelling van de vreemdelingenrechtelijke procedure (Wet modern migratiebeleid);

wetsvoorstel

Zie: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-30803.pdf


memorie van toelichting

Zie: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-30805.pdf


Al op de eerste paar pagina's is te lezen dat men weinig deed met het laten betalen van een boete door referenten waarvan de vreemdeling zich niet aan de voorwaarden voor de verblijfsvergunning had gehouden. Altijd al het gevoel gehad dat dat die refentverklaring een wassen neus was. Het lijkt me tijd worden dat de "slechten" worden gestraft in plaats van de huidige praktijk waarbij bijvoorbeeld mensen geen mvv krijgen omdat hun referent wel voldoende verdient maar dat deels met overwerk doet.
Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator