De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 september 2009

’Griekenland kan immigratie niet alleen aan’

Immigratie Chaos troef bij opvang illegalen

Meer patrouilleren helpt weinig
Griekenland is de belangrijkste toegangspoort tot Europa voor illegale immigranten. De opvang is slecht, asielzoekers zijn kansloos.

De Griekse eilanden voor de kust van Turkije trekken vele duizenden toeristen, maar ze ontvangen de laatste jaren ook steeds meer ongenode gasten: illegale immigranten uit het Midden-Oosten, Azië en Afrika.

Bijna de helft van de illegalen in de EU zou in 2008 via Griekenland zijn gekomen. 146.000 werden er gearresteerd, 30 procent meer dan het jaar ervoor, 54 procent meer dan in 2006.

In Griekenland komen nu meer illegalen binnen dan in Spanje en Italië, die hun komst, naar de Canarische eilanden bijvoorbeeld, met succes bestrijden. Zij maakten – omstreden – afspraken met Afrikaanse landen om te voorkomen dat mensen zonder papieren op de boot stappen.

Bron: http://www.trouw.nl/nieuws/europa/article2858223.ece/_rsquo_Griekenland_kan_immigratie_niet_alleen_aan_rsquo__.htmlGeen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator