De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

27 oktober 2009

Vacature Juridisch medewerker Rechtbank Dordrecht

Functieomschrijving
Bij de sector bestuursrecht (webmaster: in Dordrecht is dat incl. vreemdelingenrechtzaken) maakt u als juridisch medewerker zelfstandig instructies in juridisch complexe zaken (dit houdt onder meer in: het maken van een analyse van de relevante stukken voor het dossier, het maken van een juridische beschouwing, een plan van aanpak en een advies ten behoeve van de rechter zonodig met bijvoeging van jurisprudentie en/of literatuur en van concept-brieven en/of vraagstelling voor partijen); u fungeert als griffier ter terechtzitting; u woont de beraadslagingen bij in raadkamer en levert daaraan een bijdrage; u concipieert (concept) uitspraken; u verricht overige werkzaamheden..

Functie-eisen
U heeft een voltooide opleiding hbo-rechten, een voltooide universitaire studie Nederlands recht met bij voorkeur de bestuursrechtelijke afstudeerrichting of het diploma verbonden aan de S-opleiding bestuursrecht of een gelijkwaardig werk- en denkniveau; een zelfstandige en flexibele werkinstelling; een analytisch denkvermogen; goede contactuele eigenschappen en een beheersing van de Nederlandse taal..

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau schaal 9
Minimum salaris: € 2455 bruto per maand
Maximum salaris: € 3469 bruto per maand
(Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.)
Contractduur 1 jaar
.

Overige arbeidsvoorwaarden
Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. Het Rijk hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij het Rijk heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket..

De organisatie
Rechtbank Dordrecht
.

De in de historische binnenstad gevestigde rechtbank Dordrecht telt 200 medewerkers en is daarmee de enige kleine rechtbank in de (zuidelijke) Randstad. Het profiel van de rechtbank laat zich in de kern omschrijven als generalistisch, verbonden met de omgeving, met een menselijke maat en vernieuwend. Ook streeft de rechtbank Dordrecht ernaar dat zowel het rechtsprekende als het niet-rechtsprekende personeel breed inzetbaar is en met plezier werkt aan de kwaliteit van de rechtspraak. Veel belang hecht de rechtbank aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers..

Bijzonderheden
Het betreft een tijdelijke vacature tot 1 januari 2011. .

U kunt tot 07/11/2009 reageren op deze vacature..

Schriftelijk solliciteren
Uw reactie op de vacature Juridisch medewerker ontvangen wij graag. Op dit moment kan dat alleen schriftelijk. .

Stuur uw Curriculum Vitae met begeleidende brief onder vermelding van vacaturenummer RBDOR-200901313 naar: .

Rechtbank Dordrecht
t.a.v.: mevr. J.W.M. Kant
Intern adres: afdeling P&O
Postbus 7003
3300 GC DORDRECHT

Bron: http://www.werkenbijhetrijk.nl/vacatures/detail/juridisch-medewerker/index.cfm?vacature_id=2NFEPAGN&adm_pin=01700Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator