De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

26 september 2015

VACATURE Hoor- en Beslismedewerker IND


Voor een grote rijksoverheidsinstantie zijn wij doorlopend opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde Hoor- en Beslismedewerkers. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!
Functie-informatie
In de functie van Hoor- en Beslismedewerker houd je je bezig met de algemene asielprocedure. Je bent verantwoordelijk voor het informeren van vreemdelingen over de procedure en het horen van vreemdelingen om nader inzicht te krijgen in de zaak. Daarnaast verstrek je in voorkomende gevallen, na ruggespraak, advies t.b.v. de zaak en beoordeel je of het dossier volledig is en voldoet aan de formele procedure regels. Verder verricht je de volgende werkzaamheden:
 • Indien nodig, een onderzoek uitvoeren c.q. uit laten voeren;
 • Concipiëren van een conceptverslag over de bevindingen, laat dit resumpteren en ondertekenen;
 • Onderhouden van de noodzakelijke functionele contacten, in- en extern;
 • Bestuderen van het vigerende beleid, de geldende instructies, jurisprudentie en relevante ambtsberichten in relatie tot de betreffende zaak;
 • Analyse van het dossier op juridisch-inhoudelijke aspecten en wegen van de spelende belangen;
 • Voorstellen om aanvullend onderzoek te verrichten c.q. te laten verrichten;
 • Een oordeel over de zaak vormen, concipieert een conceptbeslissing;
 • Afhandelen c.q. zorg dragen voor de afhandeling van de zaak.
Voorwaarden
Als Hoor- en Beslismedewerker voldoe je aan het volgende profiel:
 • Tenminste een afgeronde opleiding HBO-Rechten;
 • Kennis van het algemeen bestuurs- en bij voorkeur vreemdelingenrecht;
 • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal;
 • Ervaring met het beslissen op dossiers bij een uitvoeringsinstantie is een pré;
 • Inzetbaarheid van 36- 40 uur per week.
Aanbod
Werken bij DPA Legal Services betekent werken voor een jonge en dynamische organisatie. Met veel energie en plezier staan wij in contact met kandidaten en opdrachtgevers. Naast werken is er ook tijd voor plezier. Periodiek organiseren we teamactiviteiten om elkaar op persoonlijk vlak te leren kennen en op deze manier je ook in contact te brengen met je collega’s van DPA Legal Services.
Organisatie- en afdelingsomschrijving
Het betreft een grote Rijksoverheidsinstantie. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid in Nederland en behandelt aanvragen op het gebied van asiel, regulier en naturalisatie. Zij zijn gevestigd op verschillende locaties in Nederland.

 Hier gevonden: https://www.dpa.nl/vacatures/hoor-en-beslismedewerker-5

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator