De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

17 september 2015

Tijdelijk vrijwilligerswerk nachtopvang asielzoekers voor iemand die Arabisch kent

Oproep van De Regenboog Groep voor Arabisch en Koerdisch sprekende vrijwilligers die willen helpen bij de tijdelijke nachtopvang op Amsterdam Centraal (contact gegevens staan in de oproep):
----------------------------------------------------------------------------------
Beste mensen,
Vanaf gisteren biedt De Regenboog Groep in samenwerking met de Protestantse Diaconie namelijk opvang aan vluchtelingen die de laatste trein naar Ter Apel (20.15u) gemist hebben zodat ze niet 's nachts op Centraal Station hoeven te overnachten. Ze kunnen terecht in inloophuis Blaka Watra (links naast Centraal Station) voor wat welverdiende nachtrust, een maaltijd, douche en schone kleding.
Zie ons persbericht voor meer info.
Op dit moment zijn we hard op zoek naar Arabisch en Koerdisch sprekende vrijwilligers die een nachtdienst willen draaien.
Tijdens zo'n dienst sta je met meerdere personen de mensen op te vangen en kan het ook zijn dat je af en toe naar Centraal Station loopt om samen met iemand van het Taskforce van de gemeente de mensen de juiste kant op te wijzen. Ook kun je met elkaar afwisselen zodat je zelf nog wel wat uurtjes kan slapen.
Het inloophuis heeft behalve de functie van welkom heten ook plek voor 30 bedden, de meeste mensen worden in de bus naar de gymzaal van het Caland college vervoerd.
Mocht je in de komende 2,3 weken een nacht beschikbaar zijn mail dan naar coordinator Conrad Kockert, hij is de man binnen De Regenboog Groep die het schema maakt. (ckockert@deregenboog.org telnummer: 06-29 42 80 59)
Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht neem dan contact op met Nina ter Beek (ntbeek@deregenboog.org).


Hierbij het persbericht de hele link:
www.deregenboog.org/…/nachtopvang-vluchtelingen-naast-centr…

Hartelijke groet
Nina ter Beek
Donateurs | Vrijwilligers | Projectmanagement | Campagnes
Ntbeek@deregenboog.org | 020 53 17 600 | 06 42 80 50 85
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator