De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

26 september 2015

VACATURE: Pedagogisch Medewerker AMV/BO Deventer (o.a. minderjarigen en slachtoffers mensenhandel)

 Stichting Jade Zorggroep - Deventer
Arbeidsduur: 24 tot 32 uur per week
Dienstverband: voor bepaalde tijd met kans op verlenging
Salaris: conform CAO Jeugdzorg, schaal 7
Algemene informatie AMV/BO
Stichting JADE Zorggroep biedt Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen huisvesting en begeleiding. Deze jongeren vinden bij Stichting JADE Zorggroep een veilig (t)huis. Binnen de KWG zijn medewerkers 24 uur per dag aanwezig om hen op te kunnen vangen. Binnen de zekere omgeving die Stichting JADE Zorggroep haar bewoners biedt, werken zij aan weerbaarheid en (sociale) competenties.
Stichting JADE Zorggroep biedt verschillende soorten huisvesting waar jongeren de ruimte hebben tot rust te komen;
 • in een KWE – kleine wooneenheid voor maximaal 4 jongeren van 16 tot 18 jaar
 • in een KWG – kinderwoongroep voor ongeveer 12 jongeren van 13 tot 18 jaar
Naast de AMV opvang, biedt Stichting JADE Zorggroep opvang aan slachtoffers van mensenhandel;
 • Minderjarige slachtoffers mensenhandel welke in een beschermde 24-uurs woonvorm worden opgevangen.
 • Meerderjarige slachtoffers van mensenhandel, men spreekt hier over Categorale Opvang Slachtoffers Mensenhandel (COSM).
Functieomschrijving
De Pedagogisch Medewerker B is verantwoordelijk voor het aanbieden van een verantwoord pedagogisch leefklimaat voor groep en individu, zodanig dat op basis daarvan de begeleiding optimaal tot zijn recht kan komen. De Pedagogisch Medewerker B werkt in en vanuit een vast team. Daarnaast is de Pedagogisch Medewerker B als persoonlijk begeleider verantwoordelijk voor de specifieke begeleiding van één of meerdere cliënten en de daarbij behorende contacten.
Functie -eisen:
 • Beroepsgerichte opleiding afgerond op minimaal MBO- niveau 4 of HBO- niveau.
 • Een realistisch, collegiaal en orthopedagogisch getoetst begeleidingsplan kunnen opstellen.
 • Zelfstandig kunnen werken, maar ook goed in en vanuit een team kunnen functioneren.
 • Flexibel inzetbaar (24-uurs opvang maandag t/m zondag) en stressbestendig zijn en beschikken over doorzettingsvermogen en humor.
 • Duidelijkheid en structuur kunnen bieden.
 • Betrokken willen zijn bij de organisatie en haar ontwikkeling.
 • Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B en beschikkend over een auto.
 • Een TSI-gedragsanalyse maakt onderdeel uit van de procedure
Plaats:
 • Deventer
Vereiste ervaring:
 • Begeleiding en opvang : 2 jaar
Bron: http://www.indeed.nl/cmp/Stichting-Jade-Zorggroep/jobs/Pedagogisch-Medewerker-Amv-Bo-3411e994eeb5875b?q=vreemdelingen






Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator