De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

13 september 2015

VACATURE: Manager Opvang bij NIDOS in Utrecht die de voogdij heeft over alleenstaande vreemdelingenManager Opvang

Functieomschrijving

Aanleiding vacature

Nidos is de voogdijinstelling voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Tot 2007 was Nidos verantwoordelijk voor de opvang van de jongeren die door Nidos werden begeleid. Recentelijk is besloten dat Nidos per januari 2016 wederom verantwoordelijk is voor de opvang voor deze jongeren. Nidos sluit, voor het realiseren van de opvang, overeenkomsten af met andere partijen, zogenoemde contractpartners. Daarnaast stelt Nidos een nieuw innovatieproject in, waarmee onder eigen beheer voor opvang wordt gezorgd. Voor Nidos is dit een unieke kans om innovatieve ideeën uit te zetten en (wetenschappelijk) te toetsen. Dit project zal fungeren als proeftuin waarmee de organisatie in directe verbinding zal staan met het ontwikkelen van- en uitvoering geven aan de opvang. Wij zoeken een bekwame zelfstandig opererende manager met de ambitie om van de proeftuin een voorbeeldproject te maken waar Nidos trots op is!

Functie

Als Manager Opvang bent u, in nauwe afstemming met het bestuur van Nidos, eindverantwoordelijk voor de oprichting, inhoud en kwaliteit van de opvang van circa 50 voogdijpupillen.
U geeft leiding aan een team dat zorgt voor kwalitatief hoogstaande 24-uursopvang. U motiveert, inspireert en geeft situatief leiding, zodat uw medewerkers hun resultaten en persoonlijke doelstellingen realiseren. U werkt nauw samen met onze afdeling gedragswetenschappen.

Functie-eisen

U bent bekend met gemeentelijke overheden en in uw samenwerking treedt u op als strategisch georiënteerde manager. Ook in uw onderhoud met andere externe contacten bent u zich bewust van de belangen van de jongeren en van de organisatie. U weet waar Nidos voor staat.

Vanuit uw expertise en ervaring treedt u zelfstandig en doortastend op, waarbij u de verbinding met de organisatie en met de belanghebbenden behoudt.
Gezien de innovatie aard van het project, beschikt u over ontwikkelingsgerichte kwaliteiten.
Wij zoeken kandidaten met aantoonbare managementkwaliteiten die succesvol leiding hebben gegeven aan professionals die werken met andere culturen, in het bijzonder met vluchtelingen. Daarbij heeft u een gedegen ervaring in de jeugdhulp, bij voorkeur in het werken met 24-uursopvang.
U bent een inhoudelijk betrokken manager, die richting maar ook ruimte geeft aan de professionals. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent creatief.

U beschikt over een diploma van een relevante HBO-opleiding aangevuld met een Post Bachellor managementopleiding vergelijkbaar. U woont in het midden van Nederland of Randstad en u beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
Arbeidsvoorwaarden
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO jeugdzorg:
- het maandsalaris bedraagt maximaal € 4.458,- bruto
- eindejaarsuitkering van 8,3 %
Het dienstverband zal in eerste instantie voor bepaalde tijd worden aangegaan.
Informatie en sollicitatie
Voor informatie over de vacature kunt u zich wenden tot de heer Verstegen, algemeen directeur, telefoonnummer 030-2391200.
Uw sollicitatie kunt u tot uiterlijk 28 september 2015 richten aan Stichting Nidos, ter attentie van de heer G.F.M. Verstegen, algemeen directeur, via het e-mail adres directie@nidos.nl
acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Bedrijfsprofiel

Stichting Nidos is landelijk werkzaam als (gezins)voogdij-instelling voor alleenstaande minderjarige asielzoekers en vluchtelingen. Per regio wordt onder leiding van een regiomanager, door een team van jeugdbeschermers zorggedragen voor de begeleiding van ca. 260 minderjarige asielzoekers en vluchtelingen en de gezinnen waar zij (tijdelijk) wonen. Het hoofdkantoor is in Utrecht gevestigd. In totaal werken er circa 300 medewerkers voor ruim 3.000 minderjarigen en jong volwassenen.

 Hier staat het origineel: http://www.intermediair.nl/vacature/7363703/Manager+Opvang?utm_source=trovit.nl&utm_medium=cpc&utm_campaign=aggregator-sponsored&utm_term=premium&utm_content=premium


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator