De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

26 september 2015

VACATURE: Projectmedewerker Inburgering bij Vluchtelingenwerk

 Betaald, Vught
Voor versterking van het project Inburgering binnen het werkgebied van VW WOBB en de ontwikkeling daaromtrent, zijn we op zoek naar twee projectmedewerkers inburgering.
Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk West- en Oost Brabant & Bommelerwaard (VW WOBB) omvat 24 gemeenten binnen de provincie Noord Brabant en 2 binnen de gemeente Gelderland. Het werkgebied is opgedeeld in drie regio's en de werkzaamheden worden lokaal uitgevoerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Uden.
Activiteiten
De activiteiten van de stichting richten zich op de belangenbehartiging van vluchtelingen en op  ondersteuning en begeleiding van asielzoekers, vluchtelingen en andere nieuwkomers. Centrale thema's in de dienstverlening zijn maatschappelijke participatie, inburgering / integratie en toelating. De werkzaamheden worden zowel decentraal (in de gemeenten) als centraal (in het Aanmeldcentrum in Den Bosch en in opvangcentra in Grave  Budel en Overloon) uitgevoerd. Het grootste deel van het uitvoerende dienstverlenende werk wordt gedaan door vrijwilligers.
Vacature
Wij zoeken daarom per direct twee projectmedewerkers Inburgering m/v:
 • een medewerker  voor 12 uur per week met  de mogelijkheid tot uitbreiding naar maximaal 36 uur per week, voor de duur van het project:
 voor de omgeving  Made en Drunen,
 • een medewerker voor 20 uur per week met de mogelijkheid tot uitbreiding naar maximaal 36 uur per week, voor de omgeving Schijndel, Sint-Oedenrode en Valkenswaard.
referentiefunctie hier op te vragen.

De hoofdtaken
De algemene werkzaamheden van de projectmedewerker richten zich op het traject inburgering.
Voor deze tijdelijke functie zijn de werkzaamheden met name gericht op:
 • het werven en selecteren van vrijwilligers (taalcoaches/toetsers/klassenassistenten)
 • het faciliteren en organiseren van (nieuw) op te starten locaties/groepen Inburgering.
 • werkbegeleiding aan de vrijwilligers om te zorgen voor voldoende kwaliteit bij de productuitvoering.
 • in samenspraak met de taalaanbieder (n.a.v. INT2 toets) en inburgeraar een trajectplan en cursuscontract vaststellen.
 • erop toezien dat de noodzakelijke administratieve handelingen t.b.v. registratie en verantwoording verricht worden (met ondersteuning van administratief medewerker Inburgering)
 • monitoring voortgang van de lessen en procesbegeleiding in individuele ondersteuning door taalcoach.
 • overleg met projectleider en inburgeringsteam bij opstart nieuwe groep of tussentijdse problemen/uitzonderingen.
 • monitoring voortgang van de lessen en kwaliteit van de docenten.
 • het faciliteren en het onderhouden van contacten met de taalaanbieders (docenten)over het inburgeringsaanbod van VW WOBB (opstart-instroom-uitstroom).
 • rapporteren en communiceren naar leidinggevende (projectleider).
Daarnaast ligt de nadruk op de begeleiding van het projectteam (vrijwilligers) en de monitoring van het uitvoeringsproces. Dit betekent onder andere coördinatie op de verschillende werklocaties en het actualiseren van cliëntgegevens in VVS in het kader van het keurmerk Blik op Werk en DUO.
Standplaats
De werkzaamheden zullen flexibel in het werkgebied van VW WOBB worden ingezet.
Informatie over de functie
De projectmedewerker voert projecten uit die door hun grootschaligheid en/of aard niet als project binnen bestaande functies van VW WOBB onder te brengen zijn. Deze projecten kunnen het gevolg zijn van bijvoorbeeld regionale en/of landelijke initiatieven of beleidswijzigingen en kunnen meerdere jaren duren. De projectteams worden doorgaans samengesteld uit diverse geledingen uit VW WOBB.
De projectmedewerker geeft functioneel leiding aan projectleden (vrijwilligers) en ressorteert functioneel onder de projectleider en hiërarchisch onder de manager.
Van de projectmedewerker worden sociale vaardigheden (richting projectleden, in- en externe contacten), goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid verwacht, stressbestendigheid, alsmede plan- en organisatievermogen en accuraatheid in administratieve handelingen.
Een flexibele instelling en mobiliteit zijn van belang.
Kennis en ervaring met NT2 taalonderwijs en de Wet Inburgering is een pré.
Rijbewijs en auto ter beschikking is noodzakelijk gezien de geografische spreiding van het project.
Informatie over de vacature
Het betreft een tijdelijke aanstelling van 7 maanden met de mogelijkheid tot verlening
Aanstelling is in het werkgebied van de stichting. Werkdagen en -tijden zijn te bepalen in overleg met de projectleider.
De CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening is van toepassing. Inschaling vindt plaats in schaal 8 van de salarisregeling CAO.
Een algemene functieomschrijving is bijgevoegd.
Informatie over de procedure
Vragen over de inhoud van de functie kunnen worden gesteld aan Marianka Finke, Projectleider, via telefoonnummer 0412-648664 (maandag t/m donderdag bereikbaar) of aan Piet Abma, Manager Integratie West telefoon 06-10433816.
De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.
Bij interne sollicitaties door vrijwilligers hoort het opvragen van referenties bij de betreffende coördinator tot de procedure.
Reageren
Sollicitatiebrief met curriculum vitae, o.v.v. 'Projectmedewerker inburgering' per e-mail sturen aan vacature@vluchtelingenwerk-wobb.nl.
Reacties moeten uiterlijk voor vrijdag 2 oktober binnen zijn.

 Bron: http://www.vluchtelingenwerk.nl/wobb/vacatures/projectmedewerker-inburgering


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator