De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 september 2015

Als slachtoffer van mensenhandel hulp nodig?

Het volgende vond ik op de site van CoMensha:
 

Slachtoffer aanmelden

Wilt u een (mogelijk) slachtoffer van mensenhandel aanmelden bij CoMensha? Vul dan het bijgaande formulier volledig in. Wij hebben deze informatie nodig om onze registratie compleet te maken, zodat er een helder en duidelijk beeld is van de aard en omvang van mensenhandel in Nederland.

Heeft u naast de registratie van een (mogelijk) slachtoffer van mensenhandel ook opvang voor het slachtoffer nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op: 033- 4481186.

Wie zijn wij

CoMensha zet zich in voor een beter leven voor slachtoffers van mensenhandel. Wij brengen slachtoffers in beeld. Dat doen we door anoniem over hen te rapporteren. Wij laten weten hoe oud ze zijn, waar ze vandaan komen en in welke sector de uitbuiting plaatsvond. Hebben ze opvang, een advocaat of een dokter nodig?

Wij zorgen ervoor dat de slachtoffers opvang, zorg en hulpverlening krijgen. Een veilige omgeving is een absolute voorwaarde om hen te kunnen helpen. Zo kunnen zij een stabiele en nieuwe toekomst opbouwen. In Nederland of het land van herkomst.

CoMensha heeft te maken met internationale wetgeving en overheden. Het is belangrijk om te weten wie precies waarvoor verantwoordelijk is en om diegenen te wijzen op hun verplichtingen. Wij stellen de mensenrechten en het slachtoffer centraal. Daarom adviseren wij actief, gevraagd en ongevraagd over het mensenhandelbeleid.

Wij doen ons werk in nauwe samenwerking met opsporingsdiensten, hulpverleners, opvanginstellingen, overheden en vele (internationale) partners.

Lees hier meer: http://mensenhandel.nl/


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator