De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

26 september 2015

VACATURE: Senior Consultant Immigratie


Senior Consultant Immigratie | Human Capital | Eindhoven / Rotterdam - ROT000ZX
NL-Alle-Rotterdam
EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.
 
Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.
 
Senior Consultant Immigratie | Human Capital | Eindhoven / Rotterdam
 
Functie
Onze fiscale praktijk is een van de meest internationale: in meer dan 120 landen is ons netwerk van 28.000 professionals actief aan het werk om de lat voor uitzonderlijke dienstverlening steeds hoger te leggen. Human Capital houdt zich bezig met alle aspecten van (grensoverschrijdende) arbeid en loon. De dienstverlening omvat onder andere advisering omtrent loonheffing, inkomstenbelasting, sociale verzekeringen, immigratie, pensioen, beloningen etc. Voor onze immigratie groep zijn wij op zoek naar een Senior Consultant Immigratie (Eindhoven / Rotterdam, fulltime).
 
Werkzaamheden
Als Senior Consultant Immigratie adviseer je onze cliënten welke vergunningen nodig zijn voor de tewerkstelling van buitenlandse werknemers in Nederland of in het buitenland Daarnaast adviseren wij internationale organisaties over de inrichting van hun immigratieprocessen zodat ze ‘in compliance‘ zijn op immigratiegebied.
 
Binnen deze positie werk je in een internationaal en enthousiast team vanuit ons kantoren in Eindhoven en Rotterdam en heb je veel contact met Nederlandse en internationale collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van junior immigratie collega’s en de verdere uitbouw van onze immigratiepraktijk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met cliënten en overheidsinstellingen.
  
Functie eisen
  • Minimaal een afgeronde Bachelor, bijvoorbeeld MER of HRM
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van immigratie
  • Ervaring met de Wet Arbeid Vreemdelingen, de Vreemdelingenwet en Europese regelgeving op het gebied van immigratie
  • Constant streven naar het afleveren van kwalitatief goed werk voor de klant
  • Analytisch sterk, proactief, stressbestendig en nauwkeurig
  • Communicatief vaardig en uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
  • Flexibel (ook in werklocatie)
  • Je werkt graag in een team en bent kritisch ingesteld zowel naar het team als naar jezelf
Aanbod
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt EY een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer en een breed pakket opleidingen.
 
Belangstelling
Richt je sollicitatie aan Valérie Rath via onderstaande link. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Valérie Rath, 06-52465897.

 Hier gevonden: https://ey.taleo.net/careersection/gexp01/jobdetail.ftl?lang=nl&job=1482567&src=JB-10820

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator