De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 september 2015

Opvang in de regio plan van VVD wil eerlijke kansen voor iedere vluchteling. Klinkt goed maar dan moet het in mijn optiek echt iets bieden

Maar dan ook echt investeren in scholen in vluchtelingenkampen en een universiteit en het stimuleren dat mensen daar ook werk kunnen genereren (e-commerce, internet) en niet alleen een tent en een zak rijst. Dat laatste is ook nodig maar als blijkt dat mensen echt niet binnen 6 maanden weer terug kunnen is het nodig om geen verloren generatie te creeeren. Dan niet allemaal via UNHCR en Rode Kruis. Waarom niet een "Dutch school"? Je hebt tenslotte in sommige landen ook Amerikaanse universiteiten. Stimuleer hard leren en stel een studiebeurs beschikbaar om te winnen. Vluchtelingen helpen dicht bij hun eigen huis

Door VVD op 24 september 2015
 
 
 
De berichten over mensen die verdrinken in de Middellandse Zee of stikken in vrachtwagens, bezorgen ons allemaal koude rillingen. De schokkende beelden raken ons diep. Natuurlijk wil iedereen helpen. Wij ook. Wij willen dat elke vluchteling een veilige plek vindt. Maar dat hoeft niet in Europa te zijn.
Massale immigratie vraagt namelijk te veel van onze samenleving. Het zorgt voor problemen in onze wijken, op onze scholen en op onze arbeidsmarkt. Dat willen wij ons land niet aandoen. Daarom willen wij geen asiel meer aanbieden in Europa. Zo kunnen we zelf bepalen wie we uitnodigen om hierheen te komen.
Wij vinden het beter om alle andere vluchtelingen op te vangen in hun eigen regio. In landen dicht bij het huis dat ze door een vreselijke oorlog zo plotseling moesten verlaten. Wij willen dat mensen daar veilig zijn. Dat er goed eten is en schoon drinkwater. Dat zieken er medicijnen krijgen en kinderen onderwijs.
Wij willen er geld in steken om dat voor elkaar te krijgen. Geld dat we nu nog uitgeven aan de opvang van een kleine, rijke groep in Europa. Zo kunnen we veel meer mensen helpen. En zo voorkomen we dat mensen hun leven wagen in de gammele bootjes van meedogenloze mensensmokkelaars.

http://www.vvd.nl/nieuws/504/vluchtelingen-helpen-dicht-bij-hun-eigen-huis#lezen
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator