De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 januari 2014

VACATURE Griffier vreemdelingenrecht Rechtbank Middelburg (oftewel senior juridisch medewerker)


Senior juridisch medewerker

Organisatie: Rechtbank Zeeland-West-Brabant (Middelburg)
Vacaturenummer: RBZWB-201402305
Reageren vóór: 30 januari 2014

Functieomschrijving

Als senior juridisch medewerker ben je sparringpartner voor de rechter. Je ondersteunt juridisch de voorbereiding, de zitting en de afdoening en nabewerking van zaken. Je analyseert het juridische vraagstuk en je informeert de rechter over onder meer relevante feiten, wetgeving, juridische geschilpunten en jurisprudentie. Tijdens de zitting treed je op als griffier. Je bent gesprekspartner in de raadkamer en je schrijft concept uitspraken. Als senior juridisch medewerker lever je voorts een bijdrage aan de opleiding van juridisch medewerkers.

Functie-eisen

Voor een goede uitoefening van deze functie dien je te beschikken over een voltooide opleiding hbo-rechten dan wel universitair recht en bij voorkeur relevante werkervaring. Je bent in staat om juridische vraagstukken te analyseren. Je werkt zorgvuldig en je communiceert (zowel mondeling als schriftelijk) helder en duidelijk, in correct Nederlands. Verder kun je goed samenwerken en organiseren.

Werk-/denkniveau

Bachelor - HBO

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden met betrekking tot het salaris.
Minimum salaris: € 2396 bruto per maand
Maximum salaris: € 3852 bruto per maand
Indicatie: Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Arbeidsvoorwaarden met betrekking tot het dienstverband.
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
Contractduur: 1 jaar
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden:

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering.
De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bovendien heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Organisatie - Rechtbank Zeeland-West-Brabant

De rechtbank Zeeland-West-Brabant verzorgt rechtspraak in een zeer gevarieerd gebied met 1,5 miljoen inwoners, dat zich uitstrekt van het Brabantse Oisterwijk tot Sluis in Zeeuw-Vlaanderen. De rechtbank heeft vier locaties, in Breda, Middelburg, Tilburg en Bergen op Zoom. De hoofdvestiging bevindt zich in Breda. Vanuit deze vestigingen werken ruim 650 medewerkers, waaronder circa 160 rechters, aan hoogwaardige, efficiënte en toegankelijke rechtspraak.
Per jaar behandelt de rechtbank circa 130.000 rechtszaken op diverse rechtsterreinen, waaronder strafzaken, familie- en jeugdzaken, zaken over conflicten tussen burgers en bedrijven onderling en tussen overheid en burgers. De rechtbank Zeeland-West-Brabant is een professionele organisatie. Medewerkers hebben gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van rechtspraak. In hun kennis en vaardigheden wordt voortdurend geïnvesteerd.

Standplaats

Middelburg

Meer informatie

Meer informatie over de vacature:
Naam: René Filius, teamvoorzitter van het team Vreemdelingenrecht
Telefoonnummer: 0118 677 392
Meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Naam: René Filius, teamvoorzitter van het team Vreemdelingenrecht
Telefoonnummer: 0118 677 392

Bijzonderheden

Er zullen geen ontvangstbevestigingen worden verstuurd. Na afloop van de selectieprocedure ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.

Solliciteren naar deze functie

Digitaal solliciteren

Je kunt direct digitaal solliciteren door onderaan deze pagina op de knop 'Solliciteren' te klikken.
Zowel mannen als vrouwen worden uitgenodigd te solliciteren, tenzij anders vermeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 En om te solliciteren moet U dan naar de originele website gaan: http://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/detail/rechtspraak/senior-juridisch-medewerker-26


In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator