De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

18 januari 2014

Bericht voor Congolese, Burundese, Rwandese immigranten: Adoptiekind op zoek naar stamceldonor


Hasseltse kankerpatiënte (15) "heeft Afrikaans bloed nodig"

hasseltse kankerpatiente 15 heeft afrikaans bloed nodig
“Ik zoek mensen die het leven van mijn zusje Rachel (15) kunnen redden. Afrikaanse mensen die bloed willen geven, want dat bloed is anders”, vertelt Merveille De Doelder (21). “Rachel zat altijd zo vol leven, tot ze in augustus leukemie kreeg. De chemo slaat niet aan, ze heeft stamcellen nodig. We zoeken zoveel mogelijk bloedgevers om een geschikte donor te vinden.”

De levensreddende stamcellen moeten van mensen van Afrikaanse afkomst zijn. “Dat hadden wij ook nog nooit gehoord", vertelt mama Danielle De Doelder. "De beste kansen heb je met familie, maar Rachel is een vondelinge. Buiten de familie is de kans op een geschikte stamceldonor 1 op 50.000 mensen. Dus hopen we zoveel mogelijk Afrikaanse mensen te overtuigen om bloed te laten trekken."
Stamceldonoren kunnen zich melden bij het Rode Kruis, Schiepse Bos 6 in Genk. U kan ook terecht op deze Facebookpagina.
Lees het volledige verhaal van Rachel vandaag in Het Belang van Limburg.
DJ/CV, Foto SM: Rachel (links) en Merveille De Doelder (rechts)

 Bron: http://www.hbvl.be/limburg/hasselt/hasseltse-kankerpatiente-15-heeft-afrikaans-bloed-nodig.aspx

Kanker is een klote ziekte! En als je geen familie hebt voor een match bij een leukemiebehandeling ben je (bijna) ten dode opgeschreven. Dit meisje is als vondeling geboren in Kinshasa. Maar hebben wij niet vele Congolese, Burundese, Rwandese en andere Afrikaanse vluchtelingen hier in Nederland en België? Wellicht wil iemand uit die landen kijken of zijn of haar bloed een match oplevert. In de linkerpagina vindt U een twitter en Facebook Icoon. Als u daarop klikt kunt u helpen dit bericht te verspreiden.

This girl is original from Kinshasa. Was born an orphan and adopted into a Belgian family. She has now leukemia and needs a cell donor. Only Africans can be a donor. Please spread the word.


In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator