De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 januari 2014

VACATURE: AMV medewerker te Oisterwijk

AMV medewerker
Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van de opvang voor en het begeleiden van alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Dit uit zich in de dagelijkse begeleiding van de alleenstaande minderjarige jongeren; het
intervenieren bij problemen, optredende spanningen en crisissituaties. Tevens motiveer je minderjarige alleenstaande jongere om zijn opleidingen te volgen. Je creert een evenwichtige leefomgeving. Soms voer je gesprekken gericht op terugkeer, je verwijst door, je controleert en je stemt af met ketenpartners.
je informeert en adviseert de jongere over uitvoeringsregelingen.
Je onderhoudt contacten met ketenpartners, voogdij-instellingen en relevante onderwijsinstellingen.
Functie-eisen
Je bent in bezit van een met succes afgeronde MBO+/HBO niveau (SPH,SPW of maatschappelijk werk of vergelijkbaar eventueel aangevuld met specifieke trainingen gericht op het opvangen van alleenstaande minderjarige vluchtelingen.
Je moet sterk in je schoenen staan en niet alle "problemen" mee naar huis nemen, maar je moet je ook wel weer mee kunnen leven met de amv en zich in zijn/haar situatie kunnen verplaatsen. Minimaal 2 jaar werkervaring, aantoonbare werkervaring binnen een asielzoekerscentrum of vergelijkbaar is een pre.
Wat wij bieden
Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een opvangcentrum in Oisterwijk.
Het centrum is 24 uur per dag, 7 dagen per week open.
Functie is in eerste instantie voor drie maanden, 36 uur per week.

Interesse? Wij geven de voorkeur aan online sollicitaties. Wanneer de vacature u aanspreekt en u aan de profieleisen voldoet, kunt u op de knop ‘solliciteren' drukken. Wij vragen u vervolgens om een motivatie, uw persoonlijke gegevens en uw CV. Druk nogmaals op ‘solliciteren' om uw sollicitatie definitief te maken. Uw sollicitatie en CV komen digitaal bij ons binnen en worden door één van onze medewerkers in behandeling genomen.

Door de vele reacties zijn wij helaas niet in staat om alle aanmeldingen een persoonlijke terugkoppeling te geven. Mocht u na vijf dagen niets van ons hebben vernomen, dan komt u helaas niet in aanmerking voor de functie en is uw sollicitatie niet verder in behandeling genomen.
Start People
Asielzoekerscentrum te Oisterwijk

In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator