De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 januari 2014

Gratis online cursussen om Nederlands mee te oefenen of Engelstalige om uw cv mee op te pimpen.

Voor mensen met een Biebpasje zijn deze van de HEMA academie gratis http://www.bibliotheek.nl/hema-academie. Allerlei computercursussen en sociale mediacursussen maar ook vrije tijd dingen. Je leert wat en het is in het Nederlands dus dat oefen je gelijk ook.
Normaal kosten HEMAacademie curussen iets maar de taalcursussen zijn er steeds nog goedkoop http://www.hema.nl/winkel/hobby-en-vrije-tijd/vrije-tijd/academie

Voor diegenen die goed Engels kunnen zijn er twee verschillende websites die allerlei cursussen van universiteiten gratis aanbieden. Vreselijk leuk om te doen (ik doe Forensic Science - was 20 jaar geleden mijn keuzevak) en het kan heel handig zijn om je cv mee op te pimpen danwel om je Engels te verbeteren of gewoon om minder saai achter de garaniums te zitten als je opeens door ziekte of werkloosheid thuis bent beland.
Allereerst deze die cursussen van Britse universiteiten aanbiedt: https://www.futurelearn.com/
En dan is er ook nog deze die vooral Amerikaanse cursussen aanbiedt maar waar ook vakken van Nederlandse universiteiten op staan: https://www.coursera.org/

Veel leerplezier!

PS Ik doe zelf de Forensic Science cursus van Strathclyde University (dat is een Schotse) waar we de "murder at the loch" moeten oplossen. Je Engels moet wel goed zijn want deze drie professoren spreken Schots ;) Op de universiteit lang lang geleden was mijn afstudeer keuzevak Criminalistiek. Dus als je wilt weten of CSI klopt..... Volgens één van die professoren wordt zijn lab nou nooit met blauwe lampen uitgelicht en is zijn werk stukken saaier.

In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator