De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 januari 2014

VACATURE: secretaresse advocatenkantoor Heerenveen


Functie omschrijving Secretaresse Advocatenkantoor Juridisch

Ondersteunen advocaten in straf- vreemdelingen- en familierecht.

Typen documenten.
Zelfstandig opstellen van correspondentie en processtukken.
Afhandelen van alle administratieve werkzaamheden, zoals de roladministratie van de rechtbank en het aanvragen van gesubsidieerde rechtsbijstand.
Verzorgen van de agenda voor advocaten en het communiceren met cliënten en instanties.
Thee/koffie rondbrengen.
Opruimen.

Functie eisen Secretaresse Advocatenkantoor Juridisch

HAVO/HBO niveau
Uitstekende typevaardigheid (blind typen)
Representatief voorkomen en gedrag
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
Leergierige en efficiënte werkhouding
Stressbestendigheid
Kritisch denkvermogen, zowel wat betreft de kwaliteit van het werk als het efficiënt inrichten daarvan
Uitstekend geheugen

Wie zijn wij?

Verdonk Advocaten is gevestigd in Heerenveen. Wij richten ons zowel op zakelijke als particuliere dienstverlening. De omgang binnen ons kantoor is informeel en betrokken. Als professionele dienstverlener willen we naar onze cliënten toe service leveren op niveau en zijn we bevlogen. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar manieren om ons werk beter te doen en in te richten.

Wat bieden wij?

Vanaf 1 mei 2014 afwisselend werk met intellectuele uitdaging en zicht op een vaste aanstelling.

Enthousiast over deze functie?

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de button "Solliciteer" te klikken.
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator