De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 januari 2014

Website Vreemdelingenrecht.com aangepast

Al vanaf 2003 heb ik een website over vreemdelingenrecht. Ooit gestart omdat er echt niets zonder duur abonnement op internet was te vinden over het vreemdelingenrecht. Als IND-er was ik verwend en gewend om zo met een paar muisklikken van alles en nog wat over jurisprudentie en landeninfo op de pc te kunnen naslaan. Toen ik overstapte naar de advocatuur betekende naslaan "Kijk daar op de plank staan de tijdschriften".

De site werd een soort naslagwerk waar allerlei onderwerpen - naar ik hoop - inzichtelijk werden behandeld.

Inmiddels is er veel meer op internet te vinden maar het lijkt me voor de zoekende leek nog steeds een ramp omdat er ook heel veel sites zijn door amateurs en lotgenoten waar niet altijd even juiste info op staat. Dus ik blijf maar met mijn site doorgaan. Ook omdat ik nog steeds incidenteel mensen bijsta in het vreemdelingenrecht.

Maar de laatste paar maanden is er enorm veel veranderd op het gebied van regulier vreemdelingenrecht en asielrecht dus die site moet hoog nodig worden aangepast. Daarom even een soort noodversie. Echter de berichten van het blog staan er ook op dus mensen kunnen nog steeds de ontwikkelingen lezen.

Hopelijk is het over een maand weer een heel boekwerk maar ik heb eerst iemand die op een echt boekwerk van me zit te wachten en die gaat voor.

Kijk zelf eens: Http://www.vreemdelingenrecht.com. Komt u een spelfout tegen, vooral mailen!
 
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator