VACATURES bij Justice and Peace (Junior en senior) programmamedewerker ‘Mensenrechtenverdedigers en Veiligheid’


Vacatures

Justice and Peace Nederland heeft de volgende vacatures:
Vanaf 1 februari 2016 is er een werkplek beschikbaar voor een:

Junior programmamedewerker ‘Mensenrechtenverdedigers en Veiligheid’

Parttime (32 uur per week), in eerste instantie tot en met 31 december 2016

Het ‘Mensenrechtenverdedigers en Veiligheid’ programma van Justice and Peace richt zich op het ondersteunen van het werk en beschermen van mensenrechtenverdedigers over de hele wereld met momenteel een tweetal projecten: 1) Shelter City, waarbij mensenrechtenverdedigers voor 3 maanden worden opgevangen in verschillende steden in Nederland. Hier doen ze kennis en nieuwe energie op en verbreden ze hun netwerk en 2) The Hague Training Course, waarin mensenrechtenverdedigers een 8-daagse training krijgen over o.a. (digitale) veiligheidsmechanismen, het rapporteren van mensenrechtenschendingen en beleidsbeïnvloeding. Justice and Peace wil d.m.v. haar programma mensenrechtenverdedigers meer kennis en vaardigheden geven om hun werk veiliger en effectiever uit te voeren. 
Jouw profiel
Je bent enthousiast, creatief, en weet onze visie met overtuiging uit te dragen, je werkt zelfstandig en planmatig en kunt tegen flink wat werkdruk in een dynamische omgeving. Bovendien heb je ervaring met organiseren en ondersteunen van bijeenkomsten en trainingen.
Functie-eisen
Je hebt een juridische en/of sociaal wetenschappelijke en/of op internationale betrekkingen gerichte studie gevolgd op academisch niveau. Je hebt aantoonbare relevante interesses en werkervaring. Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Franse taal, zowel in woord als schrift. Kennis van het Spaans of een andere vreemde taal is een pré. Je zult worden ingezet op alle projecten van het programma ‘Mensenrechtenverdedigers en Veiligheid’ en het mensenrechteneducatieprogramma van Justice and Peace. 
Competenties
Zelfstandig; Stressbestendig; Representatief; Oog voor detail; Gevoel voor humor; Goede organisator; Hands-on; Samenwerken.
Ben je geïnteresseerd? Stuur vóór 4 januari 2016 je motivatiebrief met CV aan de heer S.B. van der Zwaan, directeur: vacature@justiceandpeace.nl. Vermeld daarbij dat je voor de positie ‘Junior programmamedewerker ‘Mensenrechtenverdedigers en Veiligheid’ in aanmerking wilt komen. Voor meer informatie tel: 070-7631499.

Vanaf 1 februari 2016 is er een werkplek beschikbaar voor een:

Programmamedewerker / trainer ‘Mensenrechtenverdedigers en Veiligheid’

Parttime (32 uur per week), in eerste instantie tot en met 31 december 2016
Het ‘Mensenrechtenverdedigers en Veiligheid’ programma van Justice and Peace richt zich op het ondersteunen van het werk en beschermen van mensenrechtenverdedigers over de hele wereld met momenteel een tweetal projecten: 1) Shelter City, waarbij mensenrechtenverdedigers voor 3 maanden worden opgevangen in verschillende steden in Nederland. Hier doen ze kennis en nieuwe energie op en verbreden ze hun netwerk. 2) The Hague Training Course, waarin mensenrechtenverdedigers een 8-daagse training krijgen over o.a. (digitale) veiligheidsmechanismen, het rapporteren van mensenrechtenschendingen en beleidsbeïnvloeding. Justice and Peace wil d.m.v. haar programma mensenrechtenverdedigers meer kennis en vaardigheden geven om hun werk veiliger en effectiever uit te voeren. 
Jouw profiel
Je bent enthousiast, creatief, en weet onze visie met overtuiging uit te dragen, je werkt zelfstandig en planmatig en kunt tegen flink wat werkdruk in een dynamische omgeving. Bovendien heb je ervaring en uitgebreide kennis m.b.t. het geven en organiseren van trainingen. Ook werk je makkelijk in een team.
Functie-eisen
Je hebt een juridische en/of sociaal wetenschappelijke en/of op internationale betrekkingen gerichte studie gevolgd op academisch niveau. Je hebt tenminste vier/ vijf jaar relevante werkervaring. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal, zowel in woord als schrift. Kennis van de Spaanse taal is een pré. Je hebt uitgebreide ervaring en kennis van trainingen op het terrein van fysieke en digitale veiligheid.
Competenties
Zelfstandig; Stressbestendig; Representatief; Oog voor detail; Strategisch; Gevoel voor humor; Goede planner en organisator; Hands-on; Samenwerken; Schrijftalent; Goede mondelinge vaardigheden.
Ben je geïnteresseerd? Stuur vóór 4 januari 2016 je motivatiebrief met CV aan de heer S.B. van der Zwaan, directeur: vacature@justiceandpeace.nl. Vermeld daarbij dat je voor de positie ‘Programmamedewerker / trainer Mensenrechtenverdedigers en Veiligheid’ in aanmerking wilt komen. Voor meer informatie tel: 070- 7631499​.

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief (rechts op de homepage) of like onze Facebookpagina.


 Hier gevonden: http://www.justiceandpeace.nl/over-ons/vacatures




Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Uitspraak: Terugkeerbesluit kan ook (onder voorwaarden) in een meeromvattende besluit asielbeslissing

Stijn over de ex nunc toetsing in het asielrecht en het arrest Ahmedbekova

Wat is het verschil tussen lawyer en advocaat?

Uitspraak over artikel 72, lid 3 Vw - bezwaar tegen uitzetting terwijl er nog beroep loopt

Documentaire "verloren jongens" over asielzoekende kinderen die door Europa zwerven