VACATURE: Medewerker aanmeldgehoren

Heb jij affiniteit met het vreemdelingenrecht? En word jij enthousiast van het helpen van de medemens? Als hoor medewerker voor je aanmeldingsgesprekken waarbij je vragen stelt over identiteit, nationaliteit en achtergrond van onze klanten. Een gedegen voorbereiding is essentieel, zodat je relevante vragen kunt stellen die aansluiten bij de specifieke zaak en situatie. Je documenteert de verkregen informatie accuraat in onze systemen en zorgt ervoor dat de betreffende vreemdeling wordt geleid naar de juiste procedure voor verdere afhandeling van de aanvraag (sporenbeleid). Daarnaast lever je indien nodig ondersteuning bij andere werkzaamheden, zoals administratieve taken, dossierbeheer en het opstellen van Dublin-voornemens.

Bij deze organisatie ga je op een professionele, doelmatige en respectvolle manier te werk om de klant duidelijkheid te geven over zijn toekomst. Tijdig en zorgvuldig beslissen; daar draait het om. Daarom is het belangrijk dat je als hoor medewerker de (asiel)keten goed kent, en wordt er gewerkt met gemotiveerde, integere en flexibele medewerkers. Ook wordt er nauw samengewerkt met andere belanghebbende organisaties.

Wat je gaat doen

Met jouw professionele houding, integriteit en efficiƫntie draag je bij aan een vlot verloop van procedures. Je handelt respectvol, klantgericht, resultaatgericht en neemt verantwoordelijkheid voor jouw taken.

Meer info: https://usglegal.nl/vacature/medewerker-aanmeldgehoren-(v2080876)?utm_source=indeed-jobmatix&utm_medium=CPC&utm_campaign=usg_leg_alljobs&utm_term=&utm_content=

Bol AlgemeenBol Algemeen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

š—Ŗš—¼š—²š—»š˜€š—±š—®š—“ šŸ­šŸ³ š—·š—®š—»š˜‚š—®š—暝—¶ š˜‚š—¶š˜š˜€š—½š—暝—®š—®š—ø š—¼š˜ƒš—²š—æ š˜š—¶š—·š—±š—²š—¹š—¶š—·š—øš—² š—Æš—²š˜€š—°š—µš—²š—暝—ŗš—¶š—»š—“ š˜ƒš—®š—» ‘š—±š—²š—暝—±š—²š—¹š—®š—»š—±š—²š—暝˜€’

VACATURE: Beslisme­de­werker Buitenlandse Zaken VISA - CSO

Forums over gezinshereniging

Vraag: Kan ik mijn oude moeder naar Nederland halen?

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

VACATURE: Operationeel Manager Juridische Zaken IND Den Haag

Artikel over schrijnende gevolgen afschaffing ouderenbeleid -Koop vandaag het Reformatorisch Dagblad:

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)