De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 november 2015

Mag ik een keertje opscheppen? En u gelijk wat vertellen hoe dit blog in uw inbox kan landen?

Zoals jullie wellicht weten verzorg ik sinds vorig jaar de opleiding vreemdelingenrecht op HBO-niveau voor de LOI. Vandaag kreeg ik een erg leuke feedback en ik ben zo trots dat ik hoop dat jullie me voor een keertje opscheppen toestaan :)

"nog even tussendoor: mijn complimenten aan de auteur van de SA van Migratie en integratie: vreemdelingenrecht. Heerlijke schrijfstijl!!

Hier op dit blog zien jullie echter vooral welke stukken van anderen ik op internet heb gevonden. Dat kan gaan van krantenberichten tot zware academische kost. Zo probeer ik het voor zowel de leek die veel van de vreemdelingenpraktijk weet als voor de professional interessant te houden. Maar ook de echte kenner moet weten wat er in het veld gebeurt en daar kan een krant bij helpen. Verder publiceer ik vacatures die ik tegenkom. Schroom niet die door te mailen als u er zelf eentje hebt.

Via Feedburner kan ik er voor zorgen dat u zonder moeite altijd de nieuwe artikelen in uw inbox vindt. U moet u dan middels deze link aanmelden:

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Let op u krijgt dan eerst een mail van Feedburner of Blogger of u dat echt wel wilt en daar moet u bevestigend op reageren want anders gebeurt er niets.

Veel plezier met lezen! En heeft u zelf een suggestie voor het blog hier mail me gerust.Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator